Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 60 206
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Вчера поръчах едни дънки, днес са при мен. И идват от Румъния. И освен това ми станаха. Как да не съм доволна. Simple Smile

# 691
Последно поръчах черни мъжки чорапи , дамски няколко броя в пакет и блуза.
Черните чорапи за две пранета изглеждат покъртително зле- топче до топче и то големи.
А навремето имаха чудни чорапи с високо качество.

# 692
Да, и аз бях взела за мъжа ми чорапи, качеството е много ниско. По същия начин станаха на топчета и изглеждат така, все едно са носени 5 години.

# 693
Забелязвам,че съдържат и все по-голям % полиестер... 🙄,повече дори от памука.

# 694
Качеството драстично пада при всички марки, за разлика от цените.
Имам техни чорапи всякакви- дълги, къси, тип терлик отпреди 2-3 години, висок процент памук и са като нови- няма завалване, няма топче.
А черните са просто ужас.

# 695
И анцузите, и суитчърите им не се завалваха лесно. Сега не зная как са, не съм купувала скоро. От тях купувам предимно трико памучно.
Бельото им е зле. Памучните бикини. Много бързо се разшиват и избеляват. Преди не беше така.

# 696
Здравейте ,пазарувах lcwaikiki от сайт trendyol,там продуктите са турски ,/поне моите два чифта дънки /
За мен са добро качество .

# 697
Аз все още пазарувам дрехи за децата от тях,добре са.Някои суитчери за тийновете са с поне 30%-40% полиестер,но поне не се деформират,не се свиват и не стават на топчета,а и ценово ме устройват.

# 698
Аз също съм супер доволна от детските дрехи. След активно носене, остават в много прилично състояние и стават да се носят от други деца. Тениските на мъжа ми обаче не оцеляват след сушилнята. Оцеляват, но са с размер надолу. Вие имате ли такива наблюдения? Много ме яд, защото цените са им много прилични.

Билийв, благодаря, че писа за намаленията онзи ден. Пуснах две поръчки с летни дрехи за децата на чудни цени!

# 699
Тениски в сушилня не съм слагала, но зимата пуловери и суитчъри от Уайкики да. То и само зимата я ползвам. Нямам нищо смалено. Изобщо от сушилнята никога не съм вадила дрехи с по-малък размер, но изтъняват дрехите по-бързо.

# 700
На Пепко, Синсей и Джъмбо всичко се смалява. Ужасни дрехи.

# 701
В сушилнята не слагам само дънки, че като им направи ръбче, после няма заличаване. Друго всичко минава от там - тениски, панталони, суитчери.. няма марково, няма евтино.. Вадя, слагам по закачалките и повечето не се налага и да ги гладя.
Ключът е в това, че в сушилнята и пералнята слагам по-малко дрехи от капацитета

# 702
  • София, България
Минали години съм купувала от Уайкики и определено оставах все много доволна. Тази година пуснах 3-4 поръчки, едно става, две не стават и то от към качество. Последните роклички и блузки, които поръчах на дъщеря ми бяха по-лошо качество, отколкото купуваните от Пепко, което за мен е недопустимо. По принцип не връщам артикули, но за последната поръчка се насилих да се организирам и я върнах почти цялата. Имаше просто ужасни неща. Една рокля с пайети се сипеше все едно съм я купила от Тему за 2 лева от колелото на късмета.

# 703
Здравейте,
Получавате ли смс за поръчки, когато са в офис на Еконт?
Направих една поръчка и я изпратиха след два дни, но не получих смс. Така се случи, че не успях да я взема.
Сега очаквам втора и имам имейл, че е изпратена в петък, но все още нямам смс, а не съм и ходила до офиса, де.

И за връщането - до колко дни  възстановяват сумата?

# 704
Свалете си приложението на Еконт

Общи условия

Активация на акаунт