Звездни Компромати - Ноември'23

• 294 381
  • 2 377
  •   2
Отговори
# 180
Симона е мнооого слаба, със сигурност не яде.

# 181
Алекс Богданска може да си е забравила блузата, но е с чанта By Far, за мъка на неуспелите на опашката.Satisfied

# 182
Тотално е изгубила себе си. Прилича на Поредната.

# 183
Скрит текст:

Тази снимка на Лопез реална ли е?
Напълно си е реална. Дженката от край време си е с огромни бутчета и дупе, но с плосък корем, което не знам как го прави. Аз бутове като нейните не съм имала и най-дебелия ми период (като бременна дори), но и плосък корем като нейния не съм имала, дори и като бях 56 кила на 169 см. Та не й завиждам за бутчетата, но за корема много.... Съдба Grinning

# 184
ПО корема може и процедури да са намесени...Пък задника нали бил гордост, дето колко много жени по света си мечтаели за такъв, и за това да не го пипа него.

# 185
  • Пловдив
Горкия Ал Пачино... Защо трябваше на стари години да си причини бебе оттам раздяла ,издръжка ... Както казват хората -Никога не е късно да станеш за резил.

# 186
Мария ще пуска видеоклип.
Скрит текст:

# 187
Когато тренираше много активно преди няколко години, Джен беше направила уау корем. Тук е с фитнес звездата Мишел Люин и според мен изглежда по-добре от нея.
Скрит текст:

# 188
Ох, клип по гол г*з. Тази жена е абсурдна.

# 189
Мария ще пуска видеоклип.
Скрит текст:

На втората снимка е като върколак на Хелоуин. Smiling Imp

# 190
  • Mediterraneo
Върколак, на когото му се ака.

# 191
  • Berlin
Къде мога да видя защо имало чак опашка за чанти?☺

# 192
Да, тя Дженката затова се разведе защото този я водеше само в спортната зала и ядяха салати.
С Бен Афлек пусна своя марка алкохол.

# 193
  • София
Дамата отново е махнала всички снимки с Миро, както и халката. Клюкарите пишат, че пак е имало бой. 🙄

# 194
Може да се опитва да рекламира новата песен

Общи условия

Активация на акаунт