Звездни Компромати - Ноември'23

• 294 379
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Хайди Клум никога не съм я виждала толкова облечена Grinning

# 166
Чудя се на ръста на Чарлийз и Арни.

# 167
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Синди и Клаудия на снимката са прекрасни Heart. Истински, натурални, без хиляди операции, ботокси, филъри или инстаграм филтри. Днешните модели са само бледи копия на 90-ските манекенки. Всички до една имаха чар, красота и индивидуалност, сега са като бройлери на конвейер.

# 168
Изпълниха ми желанието. От 15.11. от 19 ч. по Бтв Комеди започва Приятели.

# 169
  • софия
Ал Пачино ще трябва да плаща на Нур Алфала над 30 000 долара месечна издръжка за детето. Освен това трябва да плати 110 000 долара авансово, 13 000 долара за нощна медицинска сестра и да покрие всички медицински сметки извън обхвата на здравната застраховка. Отсъдено му е да внася 15 000 долара годишно във фонд за образование на сина си.
Двамата ще имат съвместно попечителство.
Скрит текст:

# 170
Това повод за гордост ли е, че не яде…
Скрит текст:

# 171
Ако и акъл можеха да и налеят с тия системи...

# 172
Първата публикация и е пълна с грешки.

# 173
А коя е тази, прилича ми на особата, която беше снимала чужди обувки.

# 174
И сега маса девойки ще се чудят как да изкарат пари за вълшебните системи и ще спрат да се хранят много.. Защото така е модерно и така казват в ИС…
Не бих си записала детето на тренировки при нея, като гимнастичка може да е супер, но изпраща вредни и опасни послания на момичето, чийто идол е може би.
И понеже от вчера ме трият незнайно защо, слагам и снимка на Алекс, която си забравила нейде блузката😅

# 175
Ама тя е забравила и полата/панталонките. По сютюен и чорапогащи, haute couture.

# 176
И блузката, и полата си е забравила Александра. Заприлича ми на Николета в първия момент.

# 177
Скрит текст:

Тази снимка на Лопез реална ли е?

# 178
  • София
Скрит текст:

Тази снимка на Лопез реална ли е?

Най-вероятно да.

# 179
  • Berlin
Ал Пачино и приятелка са се разделили ли? Заради издръжката, кой кого е съдил?🤔

Според мен Симона е имала предвид, че не яде много, тренира много, много работи -> изтощение -> витамини (ама то тия системи са пари, хвърлени на вятъра, ама карай! Трябва да се рекламира.). Не, че е Ок да не яде много.

Общи условия

Активация на акаунт