Звездни Компромати - Ноември'23

• 294 378
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 150
Оле, все така готини са Бихтер и Бехлюл! ♥♥♥

# 151
Брей този младеж турски гражданин ли бре? Аз такви руси бляшави не харесвам, но той много симпатичен.

# 152
Къванч е супер ❤

# 153
Не я помпя тази девойка, сещам се за Инджи аз Joy

# 154
  • Бургас
Инджи я “прогледах” в родилния дом. Когато и да пуснех телевизора в стаята: все Инджи. 😂

Къщата на Галена и мъж в Черноморец (от ляво: тяхната, от дясно на брат му):

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 21:00 от LaDiDa

# 155
  • на село
А аз само Хюрем султан Joy разпознавам

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те и там бяха обвързани. Тази актриса дето играеше Нихал наложи ли се в индустрията, много беше хубава
Една от най-популярните турски актриси е.

# 157
Преди няколко часа излезе най-новата и последна песен на "Бийтълс" – Now and Then. Написана от Джон Ленън в края на '70-те години, песента е издадена официално едва сега. През '90-те години останалите трима от групата правят опит да я запишат, но се отказват, тъй като е демозапис и качеството е лошо. Сега обаче с помощта на AI (изкуствен интелект) успяват да изчистят записа. Тъй като преди малко пак видях някаква статия, в която се твърди, че песента е написана с помощта на изкуствен интелект, уточнявам, че става дума за софтуер, който разделя гласа и пианото и премахва фоновия шум от записа. Софтуерът се казва MAL и е създаден от екипа на режисьора Питър Джаксън, който режисира документалния филм за "Бийтълс" Get Back от 2021 г. Видеото към песента се очаква да излезе утре. Simple Smile

Скрит текст:

# 158
Точно вчера поръчвах сингъла за баща ми. В официалния им магазин имат цяла секция "Now and then" с разкошни винили и мърч: https://ukstore.thebeatles.com/collections/now-then-collection
Скрит текст:

# 159
Те и там бяха обвързани. Тази актриса дето играеше Нихал наложи ли се в индустрията, много беше хубава

Даа,актрисата се казва Хазал Кая.Ако имаш нетфликс и ти е интересно гледай Полунощ в Пера Палас , с нейното участие.Лично за мен беше много интересен.Сега заснеха и втори сезон.

# 160
  • София
Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус чакат бебе.
Скрит текст:

Марая Кери
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Антъни Хопкинс с противния мъж на Салма
Скрит текст:

# 161
Вергара много погрозняла, една груба ми изглежда.

# 162
Деме Мур ми изглежда нормално тук. Възможно ли е да са коригирали корекциите?

Мен от снощи ме гложди една новина, и терапевтично трябва да я споделя тук. Предупреждавам, че не е от приятните и слагам в скоби.
Скрит текст:
Нашия бивш биатлонист Красимир Анев се е самопрострелял в корема. Беше с стабилизиран, но с опасност за живота последно. Сега ще търса да видя дали се подобрява. Много ми е кофти като чета такива противоречиви и тъжни новини. Дано се оправи!

И нещо положително, на Григор Димитров добре му се отразява раздялата. Има нова победа в Париж.

# 163
  • София
Хайди Клум
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Шон Мендес
Скрит текст:
Барбара Палвин и Дилън Спроус
Скрит текст:
Чарлийз Терон и Арни ... какви златни чепици си е обула Laughing
Скрит текст: