Звездни Компромати - Ноември'23

• 294 400
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 195
Да, тя Дженката затова се разведе защото този я водеше само в спортната зала и ядяха салати.
С Бен Афлек пусна своя марка алкохол.
Разведе се, защото той й е изневерявал повече от веднъж, а това с алкохола е чист маркетинг. Тя много пъти е казвала, че не пие алкохол, уж сега е пропила, защото нейната марка й харесвала много. Доста нападки отнесе затова точно, че всичко е лъжа и само гледа да си пробута поредният продукт. Относно пък фигурата й - съвсем е възможно да имаш дупе, извивки и плосък корем, и то без някакви намеси.

# 196
Относно пък фигурата й - съвсем е възможно да имаш дупе, извивки и плосък корем, и то без някакви намеси.
Ей това не мога да си го представя поне в нейният случай. Според мен си е правила липосукция на корема или друга процедура.

# 197
Лопес има типичното телосложение на латиноамериканка. Без бюст, плосък корем и голям задник и дебели бедра. Тук където живея има много латини, телосложението им масово е такова без никакви намеси. Като пълнеят качват кг на дупе и бедра, коремът си стои плосък.

# 198
Тя все пак е латиноамериканка и има характерна за тях структура.

# 199
Така е, ген. Черни дами също съм виждала с обширен задник и бедро, но талията тънка

# 200
Може, може. Съпругата на мой братовчед (половин рускиня, нищо латино или черно), пълнее и слага на дупе и бедра, но коремът й неизменно е плосък. Запазва форма на пясъчен часовник.

# 201
  • Glasgow
Да, и аз виждам много черни дами с такава фигура, и много тънки глезени, които и едри дами правят да изглеждат нелошо.

# 202
  • Down south
Не слагайте латиноамериканките под един знаменател, те са много смесени, различни и колоритни. Много зависи от коя част и страна са. Общо взето е, като да кажеш "европеец" и да очакваш да видиш един стереотип.

# 203
Продължение по темата - Мария презентира вече видеото, звука го изключете, че кварталните кучета вият по-академично от нея. Grinning
Скрит текст:

Тита била пуснала "RnB" песен по нейни думи Laughing :
Скрит текст:

# 204
  • Враца
Продължение по темата - Мария презентира вече видеото, звука го изключете, че кварталните кучета вият по-академично от нея. Grinning
Скрит текст:

Аз не послушах съвета... леле, наистина, това е ПЕВИЦА?!?! И си изкарва парите С ПЕЕНЕ!?!?
На професионален запис, обработен и поправен както трябва, да звучиш по този начин...

# 205
  • Пловдив
Пеенето на Мария в клипа ми напомня на мрънкането на Джорджано

# 206
На мен ми харесва с късата рокля Мария , една от малкото , които прилича на себе си .

# 207
  • софия
Клипът е пълен с продуктово позициониране на евтини марки. Нивото доста е паднало. Пеене не мога да коментирам. Никога не съм слушала дамата и този клип няма да е първият, който ще ме подмами.

# 208
  • Glasgow
Пеенето на Мария в клипа ми напомня на мрънкането на Джорджано
JoyJoyJoy заради този коментар пуснах звук, наистина като него  пее

# 209
  • Berlin
Роклята прозрачна ли е или от онзи тренд, който имитира? Имаше си име, ама не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт