Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 892
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там
Виктория на семинар на WaterAid в Стокхолм и двамата с Даниел в централата на УНИЦЕФ Швеция.

Абдула и Рания на среща с лекар работещ в Палестина.

Максима много готина

Клип от пристигането
https://twitter.com/RickEversRoyal/status/1726601270210011183?s=19

Визиите на Шарлийн за празника им до сега.

# 511
Виктория на семинар на WaterAid в Стокхолм и двамата с Даниел в централата на УНИЦЕФ Швеция.

Приятелка е там, ще имам клюки от първа ръка скоро.

Червено и лилаво си е френски шик отвсякъде, от доста време насам Максима ми допада с тази визия , дори косата е пипнала. 🤣

# 512
  • Някъде там
Роклята  на Максима е носена още 2018г в Китай и 2019 на друго събитие.
Тя е носила няколко пъти подобни комбинации.

Елизабет също е носила червено с лилаво.

# 513
На мен много ми харесва тази комбинация от червено с лилаво. На втората снимка, обувките на Максима са жестоки!

# 514
  • Някъде там
Подготовка за Инвиктус.

Скрит текст:
invictusgames25 За нас е чест да бъдем домакини на старши членове на Invictus Games
Фондацията, включително принц Хари, президента на invictus games foundation,
херцога на Съсекс, във Ванкувър и Уистлър тази седмица, за да посетят местата за провеждане на игрите и да прегледат плановете, тъй като се фокусираме върху осъществяването на първата в историята програма за зимни адаптивни спортове в
Игрите "Инвиктус" във Ванкувър и Уистлър през 2025 г.
Остават по-малко от 14 месеца до
Invictus Games Vancouver Whistler 2025, очакваме с нетърпение да посрещнем до 550 ранени, контузени и болни членове на службата, ветерани и техните семейства от до 25 държави за едно изживяване на световно ниво.
Хари  снощи дава старт на мача на "Canucks"  от НХЛ.

Меган и Маркус са се присъединили към него вчера. Той е една седмица във Ванкувър да подготвят игрите.

Скрит текст:
canucks Добре дошли на принц Хари, херцог на
Съсекс, на днешния мач и да хвърли шайбата за откриващото ни хвърляне на топката!
Принц Хари е основател и патрон на фондация Invictus Games и през 2025 г. игрите Invictus Games ще дойдат във Ванкувър и Уистлър, където ще посрещнем военни ветерани, членове на службата и техните семейства от цял свят, за да отпразнуваме службата им и ненадминатата сила на спорта, който помага за възстановяването им!

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 07:59 от daviz

# 515
Страхотни Инвиктус, страхотни семейство Съсекс, страхотен Хари 🥰

# 516
  • София
Хари както винаги е слънчице. Усмихнат, позитивен, грее.

И аз много харесвам комбинация на лилаво с червено. При Максима е на ръба на кича, но въпреки това се е получило много добре и тя изглежда стилно. Как го прави тази жена, вълшебница е Heart Eyes

# 517
А всъщност, следващите Инвиктус игри ще са 2025 г., в Канада. Много далече, но нямам търпение Joy
https://twitter.com/Canucks/status/1726834296928022747

# 518
  • Някъде там
Времето лети,ще дойдат много бързо. Много ме кефи, че инвиктус семейството се разраства с всяка изминала година. В Германия бяха 21 държави участнички, в Канада ще са 25 държави.
Щастливец

https://twitter.com/GinoHard_/status/1726843462652461468?s=19
Летисия на корицата на "Vanity Fair"

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 12:48 от daviz

# 519
  • Варна
Вчера вечерта Камила изнесе основната реч на наградите на Асоциацията на чуждестранната преса в Лондон.

# 520
# 521
Наметка, палто+ рокля

# 522
Страхотна визия, за съжаление не можах да кача още снимки, за да се насладим на тази невероятна визия, тоалета е много интересен,  и цвета много  отива на Кейт.
много секси снимка е излязла Smile, страхотни крака.

# 523
  • Разпиляна във въображението
Еха, еха. Чудесни са. Довечера дали ще има тиари?

# 524
Катрин е великолепна в червено! Излъчва царственост и елегантност!
И Уилям не може да откъсне очи от нея

Общи условия

Активация на акаунт