Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 468
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И дъждец ги ръсна днес в Кения кралят и кралицата:

Тържествено изпращане:

И в църква е бил кралят:

Кралски блясък и от принцеса Ан:

# 61
Някоя от вас чела ли е книгата на Хари, Spare? Не знам до колко са истина нещата които разказва в нея, но и на половина да са, това е живот кошмар. И не можеш да направиш нищо за да излезеш от него. Той всъщност направи, но не знам до колко е успешно. Не мога да повярвам такава голяма империя със сила и власт, да не може да защити по никакъв начин личния си живот, при положение че на днешно време поне всеки може да бъде осъден за чаша горещо кафе, отпито по невнимание...Дано е много щастлив и живота им да е по-лек след всичко през което е минал Хари. Между другото не симпатизирам на Меган, нито на другата двойка. Безразлични са ми всички. Книгата ми се завъртя в кварталната библиотека и реших да я зачета. От страница на страница и ми привлече интереса.

# 62
  • София
На мен ми харесва Летисия, роклята е хубава, но ботушите са страхотни. Ох, дойде си вече есента...
Странно е това с липсата на подгъв, но гледам и на ръкавите е така.

# 63
  • Някъде там
Мери представя новата пощенска коледна марка. Тя е председател на фондацията. Марката е с благотворителна цел. Още една от хубавите  инциативи за деца в неравностойно положение в които се включва.
Много пъстра и красива марка.
Роклята е чусесна за темата в тези цветове. Хем не е  типично коледна хем напомня за този сезон с цветовете.
Скрит текст:

ĂŚrets Julemærke беше открита днес в Тържествената зала в Копенхаген
кметството. Нейно кралско височество
Престолонаследникът е патрон на
Julemærkefonden и, вярна на традицията, участва в тържественото откриване
Коледният етикет за 2023 г. носи заглавието "Пътувай в коледната гора". А природата е източник на вдъхновение за тазгодишния коледен печат на художничката Лиза Грю.
От 1904 г. насам всяка година датската фондация "Коледен печат" публикува специалния коледен печат, който има за цел да събере средства за децата в пет
Julemærke. В домовете всяка година до 1000 деца получават престой, който укрепва тяхното благосъстояние и самочувствие и се бори с нещастието, самотата и тормоза.

Много хубавка ♥️

# 64
Роклята на Летисия ми харесва, интересна е и ѝ стои добре. Подгъвът е на оверлог, доколкото виждам. Ми, дизайнерско решение 🙂
Ботушите са трепач!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 21:53 от птица

# 65
  • Някъде там
Втори ангажимент за днес.
Много красив цвят. Много и отива на Мери.🥰

Скрит текст:
Датското кралско семейство Около 15 процента от всички деца и младежи са диагностицирани с психично разстройство, преди да навършат 18 години.
Днес Нейно кралско височество престолонаследницата
Престолонаследникът, в качеството си на патрон на Датската психиатрична фондация, участва в конференция, на която бяха представени проекти в рамките на датската детска и юношеска психиатрия.
В конференцията участваха както лица, вземащи решения, така и експерти, а целта на всички участници беше да се определят редица от най-големите предизвикателства в детската и юношеската психиатрия и да се представят нови начини за организиране на усилията в тази област.

И Фредерик е имал ангажимент

Скрит текст:

Негово кралско височество престолонаследникът, който заедно с министъра на климата, енергетиката и доставките Ларс Аагаард получи работа от 7 клас с
Проект Едисон. От понеделник учениците се запознаха с предприемачеството, след което учениците изработиха продукт по групи, който ще бъде представен по-късно.
Проектът Edison трябва да даде възможност на учениците да участват в иновативен учебен процес в началото на тяхното обучение и тук да събуди интереса им към предприемачеството и предприемачеството. Проектът е ежегоден изобретателски конкурс за 6.-7. класове в цялата страна. От 2007 г. Фондацията има за
Предприемачеството въвлече хиляди ученици в иновативни учебни процеси на теория и практика и само тази година 255 училища участват в проекта Edison.

# 66
Софи в Канада
Херцогинята на Единбург днес на посещение във винарна Inniskillin, Niagara-on-the-Lake Tim Rooke

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 17:46 от Tinо

# 67
Продължавайки първия ден от посещението си в Канада, херцогинята на Единбург посети военните казарми Lake Street Armory в Сейнт Катаринс.

# 68
Вчера Летисия е посетила панаир за биологични продукти и отговорно потребление "BioCultura"

Скрит текст:

Шарлот в ноемврийския брой на "Vanity Fair" Италия

Скрит текст:

# 69
  • София
Мери изглежда чудесно, роклята е много красива, само не ми харесва че е толкова дълга.
Фреди обаче с тази жилетка е голям образ 🤣

Летисия много ме радва как се появя небрежно по разни събития, беше и на едно книжно изложение преди време, пак така облечена ежедневно с чантата през рамо и снимки с посетителите.

Снимки от личния архив на Хокон и Мете

# 70
Хокон и Мете много ми харесват като млади, ако можеше да ги съпоставим със сегашните млади реално и в движение , ще ги бият.

# 71
  • Някъде там
И аз харесвам тези лежерни излизания сред хората,особено ако е естествено усмихната. То си и личи че и е приятно.

Мери и Фред в Есбьорг. Там ще се проведат наградите тази вечер. Всяка година е различнен град.
Нямам търпение да ги видя. Почти винаги избира красиви тоалети.

Много готино селфи ♥️

Когато сте в Есбьорг, не можете да пропуснете монументалната сграда на Свенд Виг Хансен
Монументалната творба на Свенд Виг Хансен "Човек край морето", която винаги е спираща дъха гледка.
А сега се отправяме към Musikhuset
Esbjerg, където с нетърпение очакваме връчването на наградите на двойката престолонаследници тази вечер. До скоро!

Алберт и Шарлийн присъстват на официалното подписване на церемонията по побратимяването между общините Монако и Долчеакуа.
Изобщо не ми харесва този костюм. Особено цвета 🤐.
Шатлийн обаче изглежда добре.

Еее много готини снимки Лана.
Сладури са особено рошавия спящ Хокон с децата.

# 72
  • Разпиляна във въображението
Някой има точен мерник

Crown Prince Couple’s Awards ceremony

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 23:19 от Miriel

# 73
  • Някъде там

На звездно небе прилича роклята в движение..
 https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1720895792716607502?s=19
Страхотни са. Не ме разочароват никога. Както винаги елегантна и стилна с фин ненатрапчив блясък.

# 74
  • Washington,USA
Мери изглежда чудесно, роклята е много красива, само не ми харесва че е толкова дълга.
Фреди обаче с тази жилетка е голям образ 🤣

Летисия много ме радва как се появя небрежно по разни събития, беше и на едно книжно изложение преди време, пак така облечена ежедневно с чантата през рамо и снимки с посетителите.

Снимки от личния архив на Хокон и Мете

Е на това му се викат представителни хора. He тип кифла като други.
https://instagram.com/leah.behn?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==

Общи условия

Активация на акаунт