Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде там
Тази рокля е уау! И Максима изглежда много добре и в добра форма.
Нали?
Роклята е от дизайнерката на която е посветена изложбата (дамата в синьо).
И друга дама с подобна.

Интересна информация за колекцията от която е роклята.
Скрит текст:

Тази вечер Максима открива ретроспективата Iris van Herpen: Sculpting the Senses заедно с Iris van Herpen. Musée des Arts Décoratifs, най-големият музей за декоративни изкуства в Европа, покани Ван Херпен да изложи в знак на почит към нейния прогресивен дизайн. Van Herpen съчетава традиционната модна изработка с използването на иновативни техники. Тази изложба обединява същността на работата на Ван Херпен, която се фокусира върху модата, съвременното изкуство, дизайна и науката. Изложбата е структурирана около девет теми като „Вода и сънища“ и „Въплъщение на скелета“; характерни елементи в дизайна на Ван Херпен. Студиото на Van Herpen също е симулирано и посетителите могат сами да изпитат процеса на проектиране на нови произведения.

След откриването Максима ще получи обиколка, където ще говори с куратора Клое Питио и съкуратора Луиз Къртис и съставителите на деветте теми. Кралица Максима също ще обсъди създаването на изложбата с ангажираните в музея и студиото на Ван Херпен.

Роклята на Максима е - как би могло да бъде иначе - дизайн на Iris van Herpen. Линиите около деколтето са създадени с помощта на иновативни техники (лазерно изрязване), докато плисираната пола и ръкавите на пелерина показват старо майсторство.

Роклята идва от „Roots of Rebirth“, колекция, посветена на подземните гъби и корени, които формират основата на света, в който живеем. Айрис ван Херпен: „Преплетеният организъм е оформил нашата среда. Въпреки често невидимите си усилия под земята, той поддържа екосистемите на Земята. Чрез безкрайни взаимодействия, надхвърлящи ежедневното ни разбиране, тези мрежи въплъщават неоткрит растеж и интелигентност. Това е тази „екологична съединителна тъкан“, която укрепва кръговрата на живота, а постоянният обмен на информация има много паралели с градската среда. Първоначалният вид на мицелни нишки (ред.), които постоянно комуникират помежду си, са микрокосмични на нашето функциониращо общество, на
кръвообращението в нас; клони от дървета; реки, които обикалят пейзажи; до съвременната изобретателност на транспорта или дигиталната мрежа на Интернет.

# 691
  • Разпиляна във въображението
Точно на място си е роклята на Максима. За мен е красива. Разгледах и други модели на дизайнерката. Необичайни са и по-скоро наистина ги свързвам с изкуство.

# 692
  • Някъде там
Другата рокля на Максима от дизайнерката. Тази която носи днес също е от стара колекция, но Максима я облича за първи път.

https://twitter.com/royalblognl/status/1729549143708754220?s=19

# 693
Изключително красиви рокли и на Максима и стоят прекрасно.

# 694
  • Някъде там

# 695
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Първата рокля на Максима е уникална. Много интересна, нестандартна и различна, страшно ми харесва. А и самата Максима в нея, с този грим и прическа е супер. Тази дизайнерка са и много щури и различни от масовката роклите, дано Максима продължава да и облича творенията. Първата рокля заслужава място в някой музей за мода.

# 696
  • в сърцето на един мъж...
Роклята изглежда страхотно, Максима също, обаче все едно е гола, не знам дали това е търсен ефект. На втората е по-добре

# 697
  • Някъде там
Ох кати богиня е Максима с тази рокля. Не мога да и се нагледам.

Скрит текст:

Ингрид с приятеля си са били на първата самостоятелна изложба на братовчедка ѝ Мод.

# 698
Ама този приятел на Ингрид вижда ли ли сме преди??? Blush

# 699
Страхотна е Максима и в двете рокли на тази дизайнерка.
Сякаш специално за нея са правени.

Не сме го виждали май този приятел,  Тирамису Simple Smile

# 700
Рядко ми харесва Максима, но с тази рокля наистина е разкошна! Очите ми останаха. Наистина, погледнати всички дами заедно, стоят като миш-маш в облеклото, но Максима индивидуално е топ.

# 701
  • София
Страхотна е Максима. Много много ми харесва. И рокля и прическа всичко.

Роклята на Максима е разкошна!
Сякаш е измислена точно за нея,....а в гръб така хубаво извайва силуета й. И обувките в нейн стил...
Много ми харесва

# 702

Не сме го виждали май този приятел,  Тирамису Simple Smile
Добре. Ама приятел ли е или "приятел", или няма данни Laughing

# 703
  • Някъде там
Ама този приятел на Ингрид вижда ли ли сме преди??? Blush
Не 😀 но пишеха че има приятел. Магнус се казва.
Истински е Тирамису 😀

# 704
Супер! Хубава двойка са Blush

Общи условия

Активация на акаунт