Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 433
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ау, голям сладур тоя Магнус, да. Подхождат си двамата.

# 721
  • Някъде там
Рания днес в онкологичния център  "Крал Хюсеин" на посещение на евакуираните от Газа, онкоболни дечица.
Много се радвам че дечицата са спасени и могат да се лекуват.

Скрит текст:

Лишени от правото си на спешна медицинска помощ, най-младите пациенти с рак в Газа са принудени да се борят не само с болестта, но и с опустошителните последици от войната. От посещението ми с някои от децата, евакуирани от Газа за лечение в онкологичния център „Крал Хюсеин“.
Център

# 722
  • София
Лелееее, каква в тази разкошна рокля на Максима!? Очите ми останаха, истинско произведение на изкуството.Чудех се на какво ми напомня, а тя имала две. Сегашната повече ми харесва, сякаш за нея е творена. Ще разгледам какво друго е правила дизайнерката.

На мен от Леонориния тоалет само роклята и цвета ми харесват и то роклята компромисно...тези ръкави много странни, като недовършени, недомислени. Палтото ѝ е голямо, обувките са хубави, но чантата на баба не е за младо момиче.
Летисия е чудесна, изненада ме височината на токовете ѝ.

# 723
  • Някъде там
Лана нали. Едва ли някоя друга ще носи по добре тази рокля.
Видях и други подходящи в огнени цветове.
Много хубаво и мило клипче на Рания с дечицата 🥰🥰🥰🥰
https://www.instagram.com/reel/C0PVMivITc-/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Наздраве!😀

Виктория и Даниел посетиха кръчмата "Трите косове" край Нюмаркет.
Преди това Виктория и Даниел се срещат с украински войници, които се обучават във Великобритания от шведски войници в рамките на операция "Интерфлекс".

# 724
Роклята на Максима много ми напомня на тази, същите детайли има

https://www.instagram.com/p/Cs-S1caRm1v/?utm_source=ig_embed&ig_ … eafc6&img_index=1

Леонор за първи път ми харесва как е облечена като голяма, като дете я обличаха много сладко, после нещо все не се получаваше.

# 725
Софи в Колумбия

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 11:59 от Не се сърди, човече

# 726
Чарлз е пристигнал в Дубай за COP28.

Имал е среща с президента на Нигерия.

# 727
Като видях роклята на максима първата ми асоцияция беше Принцесата на Уелс! Роклята просто го крещи Simple Smile
Сетих се за всички рокли с наметка, които носи напоследък. А тази, която си показала е невероятна.
Роклята на Максима много ми напомня на тази, същите детайли има

https://www.instagram.com/p/Cs-S1caRm1v/?utm_source=ig_embed&ig_ … eafc6&img_index=1

# 728
Разкошна беше с тази розова феерична рокля Катрин! Роклята е много елегантна, нежна и ефирна!
Аз прилика не виждам между двете рокли. На Максима роклята дава ефект все едно е разголена и фигурите по нея много натоварват погледа

# 729
  • Разпиляна във въображението

Вики и Даниел вече при Уилям и Катрин.

# 730
  • Някъде там
Максима присъства на среща за действие на Националната коалиция за финансово здраве (NCGF) тази сутрин.
Прекрасна отново и отново с носена рокля.

И на обяд с заслужили граждани в своите области на дейност.

Летисия и Фелипе откриват нова болница "Residence Hospital del Rey" в Толедо.

# 731
Летисия не ми харесва днес, но Максима в каква добра форма е Heart Eyes

# 732
  • Някъде там
Лелеее Магнус не го познах...
По висок от баща си изглежда.
Нов портрет за юбилея.

Виктория вчера беше с много симпатична рокля вечерта.

През деня не и то основно заради ботушите.

Летисия явно е осъзнала, че трябва да си щади краката.

# 733
  • София
Великолепна Максима днес, много хубава рокля и палто. Обувки и чанта можеше и друг цвят, но и така е чудесна!

Разкошна, както денем, така и вечер! Невероятна рокля!

# 734
Вечерните рокли и на Максима, и на Катрин ми харесват, а от днес бих носила шареното палто на Максима.

Общи условия

Активация на акаунт