Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 806
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Разтапящи снимки с бебето и пинцът от днес. Струва ми се, че и ръката му се опитва да изяде.

Тази ми е любимата:

И книжка е получил принцът, май вдъхновителка на написаното е принцесата:

Бебенцето "открадна" шоуто днес, голям е сладур, казва се Албане Коста на 8 месеца.

Херцогинята на Единбург, присъства на Service of Remembrance, Сейнт Катаринс, Канада.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 21:48 от Анонимен

# 91
Това бебенце как може да е толкова сладичко!!! Очичките му греят! Уилям много си пада по деца, баш като жена му. На всяко общо мероприятие с децата им те все го търсят с поглед, а той ги милва и прегръща през рамената. Сигурно никак не му е лесно като знае с какво трябва да се справят децата му пред погледите, коментарите на всички и евентуалните заплахи. Даже на горните снимки се чудя как се справят бодигардите му с тази огромна тълпа, обгръщаща го отвсякъде - сред дървета, цветя, че и по високите мостчета отгоре.

# 92
# 93
  • Разпиляна във въображението
Принц Уилям се присъединява към членовете на Британските дракони за драконово плаване по река Каланг тази сутрин.

# 94
  • София
Принц Уилям позира с членове на British Dragons на втория ден от посещението си в Сингапур.

Много добре се включи принцът в гребането.

# 95
Леле, какъв гръб е извадил Уилям!
Страхотен е принцът!
Софи също - прелест Simple Smile

# 96

принца на Уелс, се среща с членове на Британските дракони
 за място с драконови лодки по река Каланг тази сутрин!
 карането с драконови лодки е популярен спорт в Сингапур
 събиращ местни жители и емигранти
 от цялата Общност и извън нея,
 харесва  ми широко усмихнат

Това е лицето на човек, който живее щастлив
 личен и обществен живот

# 97
  • София
Втори ангажимент за днес.
Много красив цвят. Много и отива на Мери.🥰

Страхотна Мери!
Шарлийн също много ми хареса, въпреки строгия костюм.

# 98
Негово кралско височество принцът на Уелс беше приет днес в Истана от президента на Сингапур Тарман Шанмугаратнам и министър-председателя Лий Сиен Лонг.
Топлото посрещане и ангажираност са свидетелство за тясното партньорство между Обединеното кралство и Сингапур.

# 99
  • Някъде там
Шведите започват честванията на 80 годишнината на Силвия с концерт.

.

# 100
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама наистина прекрасни снимки, Уилям сияе на тях. Какви тълпи от хора, чудесен е на регатата, а пък в каква форма е Heart Eyes. Кейт е щастлива с такъв мъж до нея, и не говоря за това, че е принц и бъдещ крал, а на човешко ниво. Колко е усмихнат и позитивен, колко достъпен за хората, харизмата от Даяна е същата и при него.

# 101
Принцът на Уелс с Дейвид Фейн, съпредседател на United for Wildlife, присъстват на глобалната среща на върха на United for Wildlife във Flower Dome, Gardens by Bay на втория ден от посещението си в Сингапур.
Принц Уилям, носещ вратовръзка от рециклирани пластмасови бутилки за вода, доказва, че вече имаме способността да променим света си към по-добро.

Уилям изглежда в най-добрата си форма в момента. Има страхотно телосложение, толкова е свеж, спокоен, щастлив, определено както се казва “living his best life-  жиеее най-хубави си живот”.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 12:20 от Анонимен

# 102
Фелипе и Летисия са отпътували за Дания

# 103
  • Някъде там
Харесва ми Летисия.
Много интересно сако ли е или елек не се вижда но е свежо и разчупва строгата визия.

# 104
Емблематични места в Сингапур светнаха в зелено тази вечер в чест на церемонията по връчването на наградите Earthshot утре.

Принцът на Уелс носи ръчно изработена флорална синя вратовръзка от рециклирана пластмаса на WILMOK с италиански щампи и да, тя е направена изцяло от рециклирани пластмасови бутилки.

Общи условия

Активация на акаунт