Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 884
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
https://www.instagram.com/p/Cz68BY0MaVK/?img_index=3

С тази тиара е

Една от най-необичайните диадеми с цветя, тиарата Strathmore Rose на кралицата майка остава в трезорите на Уиндзор, но не е била виждана публично от години.
https://www.thecourtjeweller.com/2018/02/the-strathmore-rose-tiara.html

# 556
Принцесата на Уелс дебютира с тиарата The Strathmore Rose тази вечер! 👑

За последно е видяна на кралицата майка през 30-те години! Близо един век не е носена публично.

# 557
# 558
Кралица Камила дебютира с рядко носената Queen Elizabeth’s ruby and diamond Burmese tiara.

Едва ли е случайно, че и двете са с тиари, които не са носили досега.

# 559
Радвам се, че показват тези чудеса на бижутерийното изкуство на широката публика.

# 560
Страхотна е тиарата на Камила, масивна и красива, точно като за Кралица! Знаела е Елизабет какво да носи. 😍

# 561
  • София
Бижутата на Камила са разкошни! Тежки и царствени, браво!

# 562
Да, не само тиарата, а и останалите бижута на Камила са абсолютно разкошни. 😍😍😍

# 563
Всъщност Елизабет е предпочитала по-леките тиари. Тренирала е с короната и по-тежките. Часове с тази тежест на главата не е лесно. Но пък е много красиво!

# 564
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Добре, че е това посещение на южно корейците, че англичаните да отворят съкровищницата. Бижутата и на кралицата, и на принцесата са уникални, много красиви тиари. Чакам повече инфо и снимки.

# 565
Какво става тази вечер.
Херцогинята на Глостър носи bandeau с диаманти и изумруди, което не сме виждали от 40 години!

Световноизвестните Blackpink от Южна Корея също присъстват.
Има представители и на групата BTS.

Софи е с коронационната си рокля

# 566
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Blackpink и част от BTS, впечатлена съм. Социалните мрежи ще гръмнат, корейците тотално ще полудеят по Уилям и особено по Кейт. Представям си Диспач и Koreaboo какви суперлативи ще занаредят. Англичаните отново показаха как се прави.

# 567
# 568
Всъщност Елизабет е предпочитала по-леките тиари. Тренирала е с короната и по-тежките. Часове с тази тежест на главата не е лесно. Но пък е много красиво!

Факт е, че най-красивите бяха носени именно от Елизабет.

# 569
Приказната принцеса!🤍
Всичко в тази жена блести. Големият диамант на британската корона.

Общи условия

Активация на акаунт