Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Blackpink и част от BTS, впечатлена съм. Социалните мрежи ще гръмнат, корейците тотално ще полудеят по Уилям и особено по Кейт. Представям си Диспач и Koreaboo какви суперлативи ще занаредят. Англичаните отново показаха как се прави.
Чарлз дори е започнал речта си с няколко думи на корейски.

# 571

красива..

# 572
  • При семейството си
Пак ще опитам.
Стилна, семпла, бяла, кралска рокля за/на Кейт.

# 573
страхотни са всички!  Наслада за очите е да виждаме бижута, които не са били показвани публично близо век. Надявам се да се пусне по-подробна информация за тези тиари и бижута, най-вече тази на Камила и дукесата на Глостър. Нейната тиара ми е фаворит.

Камила е истински царствена - на нея много й отиват обемни и тежки тиари. Харесва ми, че Кейт е с нежна флорална тиара, отива й на роклята и прическата.

Корейската президентша е със страхотна рокля. Има ли детайли за нея? Тази 21млрд инвестиция е много мащабна- от линка прочетох, че именно корейският суверенен фонд инвестира в сферите, където Великобритания е световен лидер - възобновяема енергия и финтех. Но и от културна гледна точка - в Южна Корея и голяма част от Азия са запленени от кралското семейство, дори и младото поколение, чиито родни идоли BTS & Blackpink присъстват на този държавен прием. В туитър е пълно с цитати от речта на Краля, където говори за к-поп културата Simple Smile

# 574
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тази вечер Кейт е въплъщение на всичко, което едно момиченце може да си мечтае когато чете приказки за принцеси... Умопомрачително прелестна е! Тази тиара е като за нея - нежна, ефирна. Бижутата на Камила са тежки и кралски. Надявам се да видим някъде и на Софи снимки.

# 575
Кралицата в червено, останалите три дами в бяло. И Ан е много хубава.
https://twitter.com/Gertsroyals/status/1727066392145662111?s=20

# 576
  • Варна
Коя е дамата с бялата престилка, която крачи до Уилям?

# 577
Невероятна обстановка, украса, посрещане- никой друг не може да го прави като британците. Корейката не спира да се оглежда и поглъща видяното, докато вървят.

Не знам за корейците, но цял свят бомбардира инстаграм със снимки от всички ъгли на принцесата и изваяните крака.

# 578
На мен ми прилича на по-модерен прочит на баварска носия, покрай Октобърфест се виждат доста. Не знам коя е жената.

# 579
Леле, леле, онемях! Толкова красота и царственост. Всичките са перфектни - и жените и мъжете.
Президентшата също много ме впечатли. Черна рокля, ама красива черна рокля. Браво!
Британците отново показват как се прави.

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Преди да видя написаното и на втори поглед към клипа с влизането - жената до Уилям ми прилича на облечена със стилизирана баварска носия. Само че е премахнала голото деколте и дрехата е затворена до горе. Това е таз годишният моден тренд тук - да бъдат със затворена до горе блуза и дантела. Малко е странен за останалите тоалета, но си е чиста баварска рокля Simple Smile

# 581
  • Някъде там
Разкошна Мери.
Присъства като почетен гост на вечеря за вицепрезидента на Виетнам Во Тхи Ан Сюан в кметството в Копенхаген.

Видео от пристигането. Като газела се движи. Наслада е да я гледаш как изящно се движи.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1727037921260368183?s=19

Летисия много секси и елегантна. Страхотна рокля

София и Карл-Филип домакини на кръгла маса.

# 582
  • София
Буквално ме заслепи красотата която излиза на талази от Бъкингамският дворец. Каквото и да кажа ще е малко.
Дамската част на КС направо отвя всички. Почти вековни тиари, бижута, колиета, брошки-имперски блясък и разкош
 Камила, Кейт, Софи, Ан-красота и великолепие.

# 583
  • Разпиляна във въображението

Много нелепо облекло, наистина.

Я пак? Smiley
Има държави по света, в които националната носия бива почитана като най-ценната и желана дреха при официални случаи.
Два примера от Европа:

Е, и? Хубаво национална носия. И аз с това я свързах, но едно е това показано по-горе, друго е това, което се вижда на приема. За мен е несполучливо показване на баварска носия.

# 584
А, ето тъкмо ми излезе, че е жената на кмета на Лондон и е баварка.
интересно, съпругата на кмета на Лондон не е ли пакистанка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт