Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 880
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А, ето тъкмо ми излезе, че е жената на кмета на Лондон и е баварка.
интересно, съпругата на кмета на Лондон не е ли пакистанка Thinking
И на мен тази дама не ми прилича на Саадия Кан съпругата на кмета на Лондон. Но която и да е, това което е навлекла е много далече от каквато и да е народна носия от Бавария, особено бруталния сутиен.

# 586
  • София
Прекрасни Мери и Летисия, наистина изящни. Бургундското кадифе на Мери е разкошно, обожавам тази материя. Мернах някъде, че и Мегън е била на някакво събитие с Justice for Girls Vancouver, но ми избяга, ако някой има снимки, може да сложи.
Разкош е Мери:

Жената на Риши Сунак също много ми хареса снощи, и тя във винено, елегантна е:

# 587
Лети си е достойна испанска кралица- много секси и огън жена. Много хубава Мери, наистина като статуетка е. И гримът и кожата и са много хубави. А коя е дамата в червено от посещението на вицепрезидента на Виетнам? Съща много красива жена.

# 588
  • Някъде там
Много изящна.

Носена е роклята няколко пъти.

# 589
  • Разпиляна във въображението

Това е жената на кмета

Жената се оказва съпруга на Лорд-мер на Лондон

# 590
Моя грешка в превода, съпруга на Lord Mayor of London.  
Сигурна съм, че на когото му е много интересно може да намери коя е и каква е.
Все пак върви до бъдещия крал.

# 591
В Канада, Меган е посетила организацията "Justice for girls". Херцогинята отдавна адвокира за правата на жените, а думите, които споделят от органицацията са много топли и мили.

Скрит текст:
"Justice for girls" се зарадва на повторното посещение на Меган, херцогинята на Съсекс.

Присъединени от Джесика Лейк и Лаури Томпсън от All One Fund на семейство Лейк, проведохме увлекателен и искрен разговор за справедливостта и равенството за момичетата в Канада и по света. Заедно с нашите тийнейджъри стажанти, служители, директори и членове на борда, ние говорихме за десетилетията работа на Justice for Girls, защитавайки достъпа на момичетата до образование, свободата от насилие, правата на коренното население и екологичната справедливост. Акцент в нашия разговор беше фокусът върху лидерството на момичетата и младите жени. Самата феминистка защитник от ранна възраст, херцогинята имаше желание да разговаря с двама от нашите стажанти тийнейджъри, за да обсъдят личните им борби за справедливост.Нейният истински и разбиращ подход накара момичетата да се почувстват чути, подкрепени и вдъхновени.
https://twitter.com/JFG_Canada/status/1727083134666322243

Меган изглежда чудесно Heart Exl

# 592
Буквално ме заслепи красотата която излиза на талази от Бъкингамският дворец. Каквото и да кажа ще е малко.
Дамската част на КС направо отвя всички. Почти вековни тиари, бижута, колиета, брошки-имперски блясък и разкош
 Камила, Кейт, Софи, Ан-красота и великолепие.
И мен!
Принцесата е самото великолепие. Очите ми останаха и не мога да спра да мисля за "червената" визия.
Обожавам червено, а на нея ичй стои превъзходно. На тази фигура въобще няма нещо, което да не заспи.

# 593
Последните страници са пълни с великолепие, всички дами от официалния ангажимент и вечерния бал изглеждат разкошно, самата обстнавока - също. Аристократизъм и класа.
А за тази снимка само една дума - изящество, Катрин просто блести, роклята е много ефектна, без да е претрупана, много елегантна, като приказна принцеса, цвят, кройка подчертават най-доброто от нея.

# 594
  • Някъде там
Оооо колко е хубава и слънчева Меган.
Тя за втори път посещава организацията. Личи си че се радостта  от срещата е взаимна.
От предишната среща

# 595
Боже, тази жена как не се е променила грам с времето Joy Все същата красота и свежарка си е.
И още една снимка от старите ленти, от времето й в Канада. През 2015 е била на игра на Ванкувър Канъкс.

# 596
  • София
В Канада, Меган е посетила организацията "Justice for girls". Херцогинята отдавна адвокира за правата на жените, а думите, които споделят от органицацията са много топли и мили.

Страхотна е - изчистен, монохромен тоалет, много стилна визия, отива и. Heart Eyes

# 597
Тепърва ще я гледаме в още повече кралски блясък. Последната година ми прави впечатление,  че много я открояват от останалите. Има защо.
Мисля, че на Кейт трябва да ѝ забранят да се появява по приеми. След нея всички други бледнеят, някак тя приковава цялото внимание. Smile

# 598
Моля, покажете ми официален държавен прием с тиари, където шведите и норвежците са носили носии?
Темата с носиите ми е много чувствителна - нищо освен автентично или максимално приличащо на такова не се приема. Бяла сатенена престилка до земята не е носия.

# 599
  • Някъде там
Лети си е достойна испанска кралица- много секси и огън жена. Много хубава Мери, наистина като статуетка е. И гримът и кожата и са много хубави. А коя е дамата в червено от посещението на вицепрезидента на Виетнам? Съща много красива жена.
Абсолютно, като статуетка и колко и отива този цвят. По често трябва да го използва.

Обиците много красиви  и нежни .
Нищо претрупано и излишно по нея. Съвършена просто.

А на Меган новата диамантена гривна е самото съвършенство. Голяма красота.Още няколко часа след появата ѝ на мача беше изчерпана там където гледах.

Общи условия

Активация на акаунт