Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 872
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
И аз я гледах тази гривна, струва 10 бона и е изчерпана Joy Явно, богати хора следят какво облича Меган Wink

Мери е като порцеланова кукла Heart Eyes

# 601
  • Някъде там
Сега забелязах че и виетнамката е в кадифе.🙂 Мачнали са се.

# 602
  • София
Сега забелязах че и виетнамката е в кадифе.🙂 Мачнали са се.

Хубава е и виетнамката, интересен тоалет.

# 603
И аз я гледах тази гривна, струва 10 бона и е изчерпана Joy Явно, богати хора следят какво облича Меган Wink

Мери е като порцеланова кукла Heart Eyes
Гривната наистина е страхотна!  Налична е навсякъде, струва $18,500.00, ето онлайн сайта на марката: https://lorraineschwartz.com/collections/against-evil-eye/produc … ond-pave-bracelet.
Скрит текст:

Повечето неща от колекцията са разпродадени, защото колекцията е на близо 20 години.
по-евтиният вариант на гривната е изчерпан, но от качените снимки е видно, че дукесата е с по-скъпия (по-красивия според мен), който е с диамантен обков на всеки елемент

Lorraine Schwartz правят хубави неща, тази бижутерийна къща ли ремонтират годежния пръстен?

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 14:43 от FreesiaR

# 604
Херцогинята на Единбург придружи президента на Корея на британско-корейския научен форум в Кралското общество, за да обсъдят как да засилят ролята на фундаменталната наука за напредъка на човечеството. Към тях се присъединиха известни учени от Обединеното кралство и Корея.

В сряда е време за Blackpink. Много готино.
https://twitter.com/RoyalFamily/status/1727296935495667893

# 605
  • Някъде там
Purpletka, не споделям мнението ти, за мен това си е кадифе. Но все пак благодаря, че сподели и твоето.

https://www.hurrcollective.com/listings/yahvi-cherry-wine-velvet-dress

Ех този Фелипе..много готин. На посещение във военновъздушна база.

# 606
  • София
Сега като видях президента на ЮК отблизо, се зачудих каква им е разликата с жена му, тя изглежда като момиченце. Някой знае ли колко е годишна?

От светлината ли е или Летисия се е боядисала в шоколадово? Не се вижда белия кичур.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:58 от Lana

# 607
Разбира се, че всеки си има мнение, daviz. Споделих на база на моите знания и опит. Включително за ушиване на дрехи от такъв плат знам с какъв термин го поръчвам. И споделих линк към магазин, от където човек може в момента да си купи рокля от такъв плат.
П.П. Кадифето е с много по-къса нишка, не пада така тежко и приказно, както роклята на Мери. Някой беше писал, че кадифето било лъскаво, а лъскавината идва от материята. На Мери роклята е от коприна или полиестер, затова е лъскав плата. Кадифето често е памучно или смес памук и полиестер и не е така лъскаво. Спомнете си панталоните и саката от кадифе, нямат нищо общо с роклята на Мери.

# 608
  • Някъде там
Лана от светлината е мисля.
Ето тук май се виждат бели кичури.
Корейката е на 51 години. Той е на 62.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:03 от daviz

# 609
  • София
На 51? Невъзможно, тя изглежда наполовина...в ступор съм.

Ми не знам за Лети, тук не се вижда, и сякаш е друг цвят косата, по-светла.

# 610
Кралят проведе днес церемония за K-Pop бандата BLACKPINK
в Бъкингамския дворец и направи членовете Roseanne Park (Rose), Jennie Kim, Jisoo Kim и Lalisa Manoban (Lisa) почетни членове на Ордена на Британската империя като признание за ролята на групата като защитници на COP26.
Феновете на групата са луднали в Туитър.

И от снощи с Чарлз

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:18 от Tinо

# 611
Корейките са известни със своята младоликост. Да не говорим за корейската козметика, която е топ... Ген плюс козметика и (вероятно) режим дава чудеса. Много е симпатична президентшата.

# 612
Сега като видях президента на СК отблизо, се зачудих каква им е разликата с жена му, тя изглежда като момиченце. Някой знае ли колко е годишна?
Какво е СК?

# 613
Сега като видях президента на СК отблизо, се зачудих каква им е разликата с жена му, тя изглежда като момиченце. Някой знае ли колко е годишна?
Какво е СК?
South Korea

# 614
  • София
Какво е СК?
Трябваше да е ЮК, Южна Корея...знаех си че нещо не както трябва Joy
Ще коригирам, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт