Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там
Летисия и Фелипе на среща на фондация "принцеса Жирона".

Стефани и Гийом откриват изложба.
Страхотен цвят тоалет. Много хувавс Стефани. Обиците са разкошни.

# 631
О, Мери е в любимото ми розово. Много ми харесва тази риза.

И Стефани е в страхотно петролено и то ми любимо Simple Smile

Днес за мен са се обличали Simple Smile

# 632
  • Някъде там
И за мен 😀

Мете-Марит и тя има такава розова риза.
И като казах Мете.
 Присъстват на прием за спортистите, след Световните игри на Спешъл Олимпикс Берлин 2023.

Магнус скоро навършва 18 години и ще има обяд даден от баба му и дядо му в негова чест.Други кралски семейства няма да има само гости от страната и младежи на неговата възраст. Явно им е харесал приема на Кристиян с младежите и те така ще направят. Той не е престолонаследник и няма да е вечерен прием.
Дано видим снимки.

# 633
Мете този път много ми харесва. Май така без букли ми е най-хубава.
Стефани този път бързо отслабва. Явно са решили, че им стигат децата и се е взела в ръце. А може и хормони да е пила предния път.

# 634
Стефани изглежда много добре в нози тоалет. И на мен ми е любим цвят Grinning

# 635
  • Разпиляна във въображението
Принцът на Уелс, главнокомандващ, 1-ви батальон Мерсийският полк се присъедини към членовете на батальона за групова снимка по време на посещение в полка днес.

Стефани изглежда чудесно!

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 20:55 от Miriel

# 636
  • Някъде там
За Стефани която се е борила 10 години за мечтата си да бъде майка, едва ли някакви килограми са от значение.
Много ми харесват ботушите и роклята на Максима, за цвета няма нужда да казвам че не е моето.Но най-вече ме кефят рибките, много са яки.

Максима е взела участие в сесия за въпроси и отговори този следобед на частна среща на Програмата за избиратели на Министерството на финансите по темите за финансовото образование и финансовото здраве.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 21:30 от daviz

# 637
  • София
Без да ги виждам, знам че рибките са обеци 🤣🤣
Много хубава рокля, но цветът и на мен не ми харесва. Макар че и по-лоши нюанси има.

Стефани е с най-хубав цвят днес и  изглежда много добре, отслабнала е. Но пък при нейните близки бременности и не първа младост сигурно не е лесно, а и не е необходимо да става бързо. Малкият още няма годинка, нали?

На Метте-Марит ми харесва полата, а на Мери панталона. Блузите са ми ОК.
Шарлийн също изглежда чудесно.

# 638
  • Варна
Кралицата беше домакин на прием в Кларънс Хаус за фондацията за наградата Букър. Тя поздрави предишните победители и авторите, избрани за тазгодишната награда. Наградата Букър е водещата литературна награда в англоговорящия свят и носи признание, награда и читателска аудитория на изключителна художествена литература повече от пет десетилетия. Победителят за 2023 г. ще бъде обявен на 26 ноември.

# 639
  • Някъде там
Даа ето ги 😀

Много хубаво клипче на пристигането на Стефани.
https://instagram.com/stories/courgrandducale/324251763251018621 … =MTc4MmM1YmI2Ng==
Шарлийн напоследък почти няма тоалет който да не ми допада.Много се промени във всичко и то към добро.

# 640
  • Враца
На мен ми се струва, че Шарлин и Албер имат някакъв ренесанс във връзката. Нещо са си изговорили, нещо са направили, нещо са осъзнали... тя дълго време изглеждаше болна и изгубена, сега изглежда спокойна, уравновесена и доволна.

# 641
София

Саса е новият посланик на "Dior Couture" за Испания.

В декемврийския брой на "Marie Claire" Испания

Скрит текст:

Шарлот

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 01:07 от dPova19

# 642
  • Някъде там
dPova19, Алесандра бременна ли е на тази фотосесия, защото по нищо не личи, а тя трябва вече да е в 5-6 месец мисля.
Съвършени са и двете със София.
Красиви,нежни изящни.
София дори в ежедневието си изглежда безупречно и привлича поглед.

Лана струва ми се че кичурите си са там.

# 643
  • София
Жестоки!
Максима си е просто... тя. Риби, яйца на очи, дори бутилка бира да си сложи на ушите, пак ще е неотразима.

Стефани изглежда чудесно, много стегната, изчистен тоалет, прическа, въобще чудесна визия.

Лети и Мете също ми харесаха, Мете добре изглежда, явно се е закрепила здравословно.
Кога е партито на Магнус, Daviz? Снимки да чакаме ли от там?

# 644
  • Някъде там
Жасмин роден е на 3 декември, но обяда в негова чест ще е на 1 декември. Няма подробности още, но предполагам че ще има снимки.
Ех, че сладки Максима и таралежчето.
Браво че се включва и в такива на пръв поглед незабележими, но важни инициативи.

Скрит текст:
royal house Таралежите в Нидерландия преживяват все по-трудни времена. Поради топлите
летните месеци, червеите са по-дълбоко в земята и има по-малко пълзящи насекоми. През последните години в приютите за таралежи пристигат все повече болни, отслабени или ударени таралежи. Местообитанието на таралежите също така е станало по-малко поради застрояването и нарастващия трафик.
Кралица Максима осинови и пусна на свобода три таралежа в градината на
двореца Хуис тен Бош. Градината и горският район предлагат много храна и пространство за таралежите благодарение на многото разнообразни растения и храсти.
Таралеж в нужда? Обадете се на бързата помощ за животни.
За повече информация относно това какво да направите, когато таралеж е в беда, посетете уебсайта на
Обществото за защита на животните.

Общи условия

Активация на акаунт