Внимавайте! Измамници!

• 124 013
  • 1 118
  •   4
Отговори
# 1 110
Всички продават лични данни. Няма как човек на 80+ със стар НЕ умен телефон да си направи профил в Телеграм. Разправях се  с А1, а те ме гледаха тъпо и казаха, че мн. техни клиенти имат такива оплаквания. Писах на Телеграм, блокираха го, но ми е ясно кой е виновника. На същият човек направих имейл, който дадох само на Соф. вода, Електрохолд и Топлофикация.  От тогава всеки ден получава десетина писма за добавки, д-ри, разни палави женички, предложения за работа в чужбина, сайтове за продажби на маркови дрехи и т.н.

# 1 111
То е ясно защо са камерите. По същата причина като в тоалетните на онова училище.

# 1 112
Самата собственичка е заснета да прави секс със свои партньори на работното си място. И за нея е кофти. Ама къде е й е бил акъла да сложи камери по стаите за процедури...??

# 1 113
  • София
На мен лично Телеграм ми стана подозрителен от самото начало. После имаше някакви страшни истории за тайни Телеграм групи, които си разменяли откраднати голи снимки и прочие. С две думи - не го ползвам и не желая да го ползвам.

# 1 114
Само измамни схеми и ботове в телеграм. Ползвам го, но както навсякъде, и тук много внимавам.

# 1 115
  • София /Абсурдистан
Ползвам Телеграм и много съм доволна от хоби групите, които споделят съвсем безплатно разни неща. А с разни елементи, които ми говорят на език, различен от български, изобщо не говоря и веднага затварям.

# 1 116
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Самата собственичка е заснета да прави секс със свои партньори на работното си място. И за нея е кофти. Ама къде е й е бил акъла да сложи камери по стаите за процедури...??
Е тия сега салон за красота ли са отворили, или бардак?

# 1 117
Тая толкова ли е откъсна, къща няма ли си, хотели няма ли, че точно там прави секс?.

# 1 118
Наистина е много странно.
"Там има два записа с доста строг интимен характер, на които съм снимана аз. Това е злонамерена атака, която е насочена към мен", твърди собственичката
А самата тя е била напълно наясно, че имат камери и е правила секс на кушетките за работа на персонала си...? Просто недоумявам как са стигнали чак дотам в 21 век. Според собственичката, някой бил хакнал Wi Fi мрежата с камерите. Това било нейна бивша служителка, която е напуснала и отворила конкорентно студио за красота.

Общи условия

Активация на акаунт