Внимавайте! Измамници!

• 121 626
  • 1 080
  •   4
Отговори
# 300
Цитат
+359(86)32460144 - ирландски номер някакъв
Какъв е този странен номер, започващ с +359? Много объркващо, особено това (86) в номера.

ПС Търсейки го, попаднах на този сайт за спам обаждания
https://spamcalls.net/en/country-code/359

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:39 от Diorela

# 301
  • Варна
Еми объркала съм, не е 359

+353(86)3246014 е номерът.
 Но това със скобите е странно, да.

# 302
  • София /Абсурдистан
На обаждания от чужбина изобщо не вдигам.

# 303
Върви във фейсбук някаква уж награда 1 кг киндер, плащаш си доставката......за мен е чиста измама.

# 304
Измама на 100%.

# 305
  • Mediterraneo
Вече стара, колкото света.

# 306
Вчера и днес ми звънят от непознати номера:
+359 87 5316369
+359 87 5312942
И двата пъти не успях да вдигна. При опит да върна обаждане дава заето и връзката прекъсва. Не открих нищо при търсене в интернет.

# 307
Сигурно са тия за безплатното ортопедично лечение.

# 308
Идвам да споделя нещо,което не знам дали е измама или просто грешка ,но все пак да бъдете внимателни Grinning Майка ми днес като плащаше сметките на Easypay (направила си ги е като си каже телефонния номер да излизат там и да си ги плаща накуп)  излезе и сметката за някакъв телефонен номер ,който не е неин. Тя се усъмнила,че повечко пари излизат сметките и го видяли,иначе някой щеше да се уреди с платен телефон ...

# 309
И на мен от известно време ми се случват странни позвънявания. Непознати номера започващи с +359 , около 20 различни, ми звънят, мълчат няколко секунди и затварят.
Днес шест на брой, едно след друго. Позволих си да набера три от тях, вдигат ми хората, казват, че не са ми се обаждали, искренни ми звучаха.
Обадих се на оператор, да не би да е някакъв бъг, отговориха ми, че не е било възможно, да ги блокирам и това е. Да, обаче са все различни, пък и много.

# 310
На мене пък ми звънят от други далечни държави.

# 311
Мен ме присъединиха в някаква група във Вайбър със стотици други хора, наречена "You Tube Jobs" или някаква подобна глупост. После забълваха съобщения едно след друго. Направо им дадох block, leave and delete.
Винаги ми е било чудно как е разрешено във Вайбър да бъдеш добавян в групи без изрично някой да те пита първо дали си съгласен.

# 312
Колегата бе добавен в тази група. Понеже ми даде телефона си да го махна от там, от настройките има опция кой може да те добавя в групи, та отметнах само хора от контактите му да могат.

# 313
  • София
Идвам да споделя нещо,което не знам дали е измама или просто грешка ,но все пак да бъдете внимателни Grinning Майка ми днес като плащаше сметките на Easypay (направила си ги е като си каже телефонния номер да излизат там и да си ги плаща накуп)  излезе и сметката за някакъв телефонен номер ,който не е неин. Тя се усъмнила,че повечко пари излизат сметките и го видяли,иначе някой щеше да се уреди с платен телефон ...
Това ми се е случвало след като прекратих договора си към един номер. От оператора са го дали в последствие към друг, но на мен си ми стоеше в изипей. 😃

# 314
И аз бях добавена в група на вайбър, блокирах ги. Скоро четох, че това е пак някаква измама.

Общи условия

Активация на акаунт