Внимавайте! Измамници!

• 102 053
  • 842
  •   2
Отговори
# 840
  • В небето
Тета, на теб да съм ти казвала да не правиш нищо? И, да, всеки сам си преценЯ. Не виждам какво лично те обижда това?....или пък когото и да било!

Не съм съгласен. Преди вече доста години така цапардосах Йетел (преди Глобул), А1 (преди МТел) и С.Г. Груп, че и КЗЛД, че си прибрах от тях прилична сума, а случаят влезе като казус за студентите-юристи.

Кажи как става, че да действаме и ние. Grin
Опитът ми с жалби стига до: дори не ми отговарят; пишат, че не е тяхна работа; пишат - ще вземем мерки. Не съм се занимавала с мобилни оператори, други казуси са били.
Нещата се получават с яростна упоритост. За всяка жалба пред административен орган (КЗЛД, КЗП и пр.) има ред нейното разглеждане. Когато държавният орган "хвърли" жалбата в кошчето, тогава защитата идва от съда.

# 841
Аз бих звъннала на тези куриери от Express One, за да се уточним за пратката. По принцип винаги така постъпвам, ако не мога да преценя дали някое съобщение е фишинг  - звъня по телефона на съответната институция и питам.

# 842
Получих в Spam-а на служебната поща уведомление, че считано от първи този месец имам увеличение на заплатата. Заподозрях, защото току така изненадващи подаръци при нас не се правят. Бяха копирали логото тук-там из email-а. Стоеше като същито с бели конци това лого, като оправено от непрофесионалист, размазано едно такова. С подръчни средства с print screen на екрана. Като копирах домейна от email-а на изпращача се отвори сайт за футбол.
Та имайте предвид и за служебните си пощи. Предполагам, че после развъртат номера да потвърдиш банковата си сметка и ала бала.

Общи условия

Активация на акаунт