Внимавайте! Измамници!

• 112 403
  • 986
  •   1
Отговори
# 945
Измама е.
Я виж номера на пратката...123456789...риЪли??
Я я провери в спиди...

# 946
Не чакам, поне не си спомням. Ама пък не съм 100% сигурна.

Не знам дали ако кликна на номера, няма да ме копнат с някой линк.

# 947
Отвори сайта на Спийди и проследи товарителницата чрез ръчно въвеждане - без да кликваш на линкове. Така трябва да стане ясно има ли пратка или е фейк.

# 948
В официалния сайт ръчно се пише номера за проследяване, не се цъкат линкове в мейлите.

# 949

SPEEDY (mailsender@reverbnationapp.com)

Това е адресът на подателя.

# 950
Няма нужда да кликваш. Отвори сайта на Спиди и там в полето за проследяване изпиши номера.
С този имейл абсурд да е истина.

# 951
Казах ти...измама е.
Номерът на пратката е 60 и после са цифри от 1 до 9 после. Такъв номер няма.
Трябва да си много глупав да цъкнеш.

# 952
Благодаря, момичета. От 10тина дни получавам този мейл.

# 953
Блокирай

# 954
  • София /Абсурдистан
Аз пък получих днес на мейл съобщение “скан” и файл за изтегляне. Нищо няма да тегля, разбира се, но се чудя какво пък е това.
Абе от къде се взеха толкова измамници наведнъж, аман.

# 955
  • София
Надушили са ми мейла и само някакви руснаци ми пишат, всеки ден банвам поне 10 мейла и продължават, аман. Някъде пак нещо е изтекло като данни. То да те е страх на някои съмнителни мейли да цъкнеш и формата им за премахване на събскрайването.

# 956
Нищо не цъкайте, а направо блокирайте. Това със Спиди и аз го получих и направо блокирах адреса на изпращача. Само в протонмейл имам спокойствие.
Днес ми звъня някакъв номер с 0884329848, нямаше как да вдигна и не отговорих. Това след 5 часа следобед. Цъкнах проверка във вайбър, няма вайбър. Набрах за всеки случай, да не пропусна нещо съществено - включи ми някакво странно съобщение на български за липса на записани гласови съобщения. Много съмнително и направо го блокирах. Айде който е на зор, да прати съобщение, няма да си счупи пръстите. Аз съм си направила такова в смс-те за отказ, "Представете се с име и опишете причина за обаждане към мен". Който ме търси по работа, пише.

# 957
  • София
Спиди не правят повече от един опит за доставка, ако не са се свързали с получателя, а директно насочват пратката към офис. Освен това преди доставка има съобщение на имейл, вайбър или смс, вкоето пише от кого е пратката и къде ще бъде доставена.
Скрит текст:

# 958
Днес вече прекалиха.

# 959
Препрати го към МВР. Изготвянето на документи с невярно съдържание, каквото е това писмо, вкл. и използването на чужд подпис е сериозно престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт