Внимавайте! Измамници!

• 125 757
  • 1 092
  •   2
Отговори
# 615
  • София /Абсурдистан
Ами то така е направено, че никой никога да не спечели Simple Smile
Абсолютна измама, не се хващайте.

# 616
Пак аз - ето една отделна тема, която всъщност е за тук.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1797623
Нищо ново - уредите Цептер за без пари. ММ се беше хванал преди години, без да ме пита. След като простояха година в кашона и аз го бъзиках нонстоп, вече ги ползваме.
ОБАЧЕ може отстрани да е никаква ламарина, но дъното се мие лесно. Не че не залепва, но залепналото пада лесно.
В тази тема не ме впечатли наивността, че ламарината може да е Цептер, а абсолютната глупост, да не кажа друга дума, да се качиш в непозната кола. Без извинение, на такъв човек не можеш да му кажеш да внимава. Той ... не разбира.

# 617
Скоро се сдобих с тенджери уж " Цептер" и комплект керамични ножове, от възрастен познат. На паркинга на Кауфланд го заговорил "чужденец" на развален български- бил на презентация , ама го обрали и нямал пари да се прибере, та продавал от стоката, за да си платял горивото до вкъщи....и нашия дядо, понеже нямал в него си много пари, го завел до тях- та му дал от спестяванията си...добре, че някъде по пътя си е разказал житие- битието и че синът му работи в полицията, та се е разминал с обира. Но факт, че си е купил прескъпи тенджери и  комплект керамични ножове( които в Метро са по 15-тина лв, комплекта),  но човека бил " много свестен и не искал пари без нищо..., а как да го оставиш на пътя в друга страна". Пък ти си говори, че не трябва да се предоверяват и да вярват на всичко. Едно време, нямало било такива измамници...Уф...Иначе тенджерите не са лоши( не загарят, не кипят и се мият чудесно в съдомиялната), ама и Цептер- не са. А ги е платил, като за оригинални.

# 618
  • Fairbanks, Alaska
На мен пък ми предлагаха пръстен, имитация на злато. Спрял съм аз на един паркинг за седмичната почивка. И към мен се приближава една тъмнозелена, но от по-белите като държи пръстен в ръката си. Понечи да ми даде пръстена през прозореца, но аз веднага го затворих. Знаех какъв ще е репертоара-свършили са им парите, а трябва да заредят колата, да се приберели в Косово. И продават "златен пръстен", дето и 5 евро не струва, но ще ти го продаде за поне 40. Почна да бълва огън и жупел, че я изгоних.

# 619
Еми....имал пари..дал е. Дядото де. Те същите като него хвърлят и пачки от балкона. Много пачки. Много пари.

# 620
  • Далечният изток
Питахме chat gpt какво щеше да стане, ако бяхме взели парите и си тръгнем. И той каза, че това е невъзможно и едва ли не никой никога не е печелил, нито е бил пуснат да си тръгне с техните пари.
Мдааа, тези измами явно могат да се подновят вече. С новото поколение, което още не ги е научило... Не беше ми хрумвало, че е възможно да има хора, които не ги знаят, но ей на. Което е много добре за измамниците.

# 621
  • София
Аз също попаднах на този с Цептера.  Слизам от колата, той спря до мен, отвори прозореца. Говореше на руски с кола с немска регистрация, не го пускали таможниците с цептера и иска да ги продаде. Аз веднага се включих, казах че съм таможник и го попитах на коя митница не го пускат, да ги питам защо не го пускат. Нещо рязко се закашля, вдигна прозореца и  потегли с колата.

# 622
Пак звънят .Незнам към кого да подам жалба.То спират с тия ботове Това ме смущава.Блокирам звънят от друг номер.Дали не може да се подаде сигнал в кибер сигурност на полицията.

# 623
И, да, ще се подаде сигнал и като се разработят полицията та цели 3-4 години.... Никакъв шанс.
Звънят, след като ги разпозная след първите няколко думи казвам НЕ, и затварям телефона. Важно е да не поддаваш и да не тръгнеш да се обясняваш.

# 624
  • София
Пак звънят .Незнам към кого да подам жалба.То спират с тия ботове Това ме смущава.Блокирам звънят от друг номер.Дали не може да се подаде сигнал в кибер сигурност на полицията.
И какво ще направи полицията, не те мамят нещо, само рекламират. Направено е в границите на закона.

На някого не са ли звънели от....както се казва козметичната фирма сега - с предложение за безплатна процедура и предлагане на кремчета със суровини от Мъртво море?

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 13:15 от Cuckoo

# 625
Шели, Де Шели... Отдавна не са се появявали.

# 626
  • София
Шели, Де Шели... Отдавна не са се появявали.
Заглавието цели да привлече клиенти и затова в него има "скандал". Всъщност е чиста реклама.
https://petel.bg/SKANDALAT-DeSheli--Opasno-skapa-krasota-__70822

# 627
  • София
За псевдотенджерите скоро и синковецът имаше случка. Пътувал в трамвая, но си бил забравил картата и плаща с дебитна. След като я прибира в раницата си, изникват двама, като единият сяда пред, а другия след него и се опитали да го убедят да слезе с тях и да изтегли малка сума, за да ми купи тенджера за подарък. По щастлива случайност една съседка се качила от друга спирка и младежът отишъл до нея.

# 628
Тези вече и по улиците ли плъзнаха!?! По Коледа ни поканиха с ММ на "презентация", като целта беше да си купим тенджери за 6 хил., кафемашина за 4 хил, и подобни щуротии на космически цени.
Рекох - то колата ми струва по-малко хахахаха. Не останаха доволни, накрая как не ни изгониха даже.....

# 629
  • София
Тези вече и по улиците ли плъзнаха!?! По Коледа ни поканиха с ММ на "презентация", като целта беше да си купим тенджери за 6 хил., кафемашина за 4 хил, и подобни щуротии на космически цени.
Рекох - то колата ми струва по-малко хахахаха. Не останаха доволни, накрая как не ни изгониха даже.....
Оригиналният Цептер наистина е куп пари и се продава само на такива презентации тип парти, не по магазини.
Докато тези по улиците са с ментетата.

Общи условия

Активация на акаунт