Внимавайте! Измамници!

• 136 681
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 140
И толкова аматьорски превод  с " незавършени  пътни нарушения"😀

# 1 141
Ох, влизам само да се оплача - фишинг имейлите в абв пощата не само не намаляват, а многократно си увеличават.
Първо бяха по 1-2 седмично, после - всеки ден по 1, напоследък вече поне по 3-4 ежедневно.
Писна ми да докладвам и те все повече и повече да се увеличават! 🤪
Освен да я зарежа тази поща, друг изход не виждам 😕

# 1 142
Ох, влизам само да се оплача - фишинг имейлите в абв пощата не само не намаляват, а многократно си увеличават.
Първо бяха по 1-2 седмично, после - всеки ден по 1, напоследък вече поне по 3-4 ежедневно.
Писна ми да докладвам и те все повече и повече да се увеличават! 🤪
Освен да я зарежа тази поща, друг изход не виждам 😕

Защо не пробваш от АБВ да си ги пренасочваш имейлите към друга по-сигурно поща като gmail чрез редирект, или от gmail да импортваш имейлите от АБВ. На гмаил спам филтърът е добър и може би ще ги спира, ще ги праща направо в спама.

# 1 143
  • София
Интересно, че нямам такива съобщения в пощата abv. Само рекламни от разни сайтове, но то си е в реда на нещата.

# 1 144
Зависи къде и колко използваш този мейл. Имам два в абв, съвсем умишлено разделени кой къде регистрирам, хем и двата са ми направени за регистрации само. Разликата в обема на спам и фишинг е много голяма.

# 1 145
  • София
Не го ползвам особено, но пък е свързан с профила ми в Гугъл.

# 1 146
Няма ли някакви настройки в abv какво да прави с имейлите? Примерно да се създадат нещо като филтри ли не знам, но по подобие на gmail-ската поща. Там може да настроиш филтри съобщения като ей това... съдържащо това... да ходи в папка spam примерно. И периодично да се трие просто папката Spam.

# 1 147
Абв си е пробита кошница от всякъде.

# 1 148
  • София /Абсурдистан
В gmail-ската поща също са ме нападнали спамъри. На мен абв-то ми е удобна, но пък там е съвсем ужас. Направо не знам има ли спасение изобщо.

# 1 149
Има. Protonmail, там спам не влиза.

Общи условия

Активация на акаунт