90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Joy Тогава ще я гледаш в друго шоу,а тя ще се замогне и все ще е на екран.
Молдовеца може да харесва такива жени,тип кобила.Има много мъже,които това търсят.

# 196
  • Sunshine state
Срамота е наистна, че Калани се е запуснала така. Бива вече да се вземе в ръце.

# 197
Хубава е Калани, обаче наистина е прекалила с килограмите. Бива бива позитивност, но тя е млада жена, майка на малки деца - ако й харесва как изглежда, поне да помисли за здравето си.

# 198
Калани и на мен ми е симпатична, но наистина състоянието й не е здравословно.

# 199
Трейлър на предстоящия сезон на Животът ни като необвързани:

Участват Натали (прогнозирам, че и сега няма да намери), Шантел, мис Деби (художничката, не майката на Колт), Вероника (със сина на Кимбърли - втората приятелка на Усман), Тим, Тайрей и Джон (братът на Патрик - този, който заплаши Джибри, че ще го бие и му викаше Спаркълс).

Джон ми е най-интересен в случая, въпреки че когато го даваха, го мислех за отвратителен безработен алкохолик.

# 200
Не знам защо продължават да ни навират Шантел. Имат си отделно предаване, да се развеждат и да се приключва с тях. На мен най-интересни са ми Вероника и сина на Кимбърли. Той, за разлика от майка му, ми е доста симпатичен.

# 201
Мисля, че няма да ги бъде дълго - той е много по-млад и няма намерение да се обвърже само с една жена.

# 202
Това, че е млад не е проблем. Въпроса е дали Вероника иска нещо по-сериозно като семейство, още деца и т.н. А, това, че му шарят очичките е проблем, да. Дразни ме, че Тим се бърка във всяка връзка на Вероника. Мисля, че трябва да спрат да поддържат връзка, било то и приятелска.

# 203
Джамал изглежда много свестен. И проблемът  не е баш във възрастовата разлика. Вероника ми се струва по-шавлива от него.
А от Тим отърване няма Grinning

# 204
В предишния сезон Вероника твърдеше, че иска съпруг, а не гадже, но може да го е казала просто така.

Тим й е давал пари през цялото детство на дъщеря й (която май вече завърши гимназия) - на практика я е отгледал и уж й е като баща. Ако това е вярно и не си измислят, няма как да прекъснат връзка на този етап, защото и момичето е привързано към него.

# 205
Знам, че е бил важна част от живота й, но прекалява като се меси във връзките на Вероника.

# 206
И аз смятам, че не трябва да се меси, но е нормално да си каже мнението и да не хареса някого.
Прилича ми на случая Сарпер и Шикайна - нейните близки не са длъжни да го харесват и да общуват с него, нито да кажат, че одобряват връзката, само защото тя иска така.

# 207
  • През девет планини в десета...
Гледам сега Джасмин и Джино и не мога да повярвам колко е различна Джасмин. беше много по хубава преди корекцията. Никакъв чар вече няма. Запреличала е на травестит, грубо издължено лице с много остра брадичка, очите опънати отгоре, отдолу, отстрани... и веждите също не са добре, бретона поне може да порасне, но незнам това дали ще помогне с нещо. С две думи сега не е толкова женствена и чаровна.

# 208
Гледам "90 дни: наобратно" от сряда. Даниел видяла, че някой теглил от банкомат често пари от нейната карта, пита Йохан "ти ли тегли", той отрича до последно. И като му казва "добре, ще отидем до банката да видим на камерата кой е теглил пари от картата ми", тогава той признал, тропнал по масата и дори не се извинява, хаха. Чуден мъж си е намерила Даниел.

# 209
Гледах ги. Толкова е гнусен и противен този Йохан. Как може да взимаш пари без да питаш? Няма значение дали ти е жена. Дори и да имате обща сметка, пак трябва да кажеш, че теглиш. И той на дребно играе да не си личи. Тегли по 40$. Гнусар. Не, че Даниел е китка, ама тоя грам не си заслужава.

Гледах и курорта. Слава Богу, последен епизод. Дано не подновят разширението. Калани и Асуелу се развеждат. Много се радвам. Не си заслужава този. Мъчно ми е за Калани, защото направо си беше излъгана. Влюбена, девствена и две деца му роди на този. Изневерил й 8 пъти (май). Такива хора не заслужават да им дадеш любов и деца. Такова неуважение е към половинката изневярата. Нека сега страда.

Общи условия

Активация на акаунт