90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Дааа , Айка. Заедно ли са. Ще потърся инфо, благодаря. Интересно ми е и за Марк и Ники.

# 421
Ники е от Филипините

И Айка е от Филипините

# 422
Моя грешка, добре, че  ме разбрахте. Bowtie

# 423
  • Sofia
На Айка в един от епизодите ѝ бяха казали, че яйчниковият ѝ резерв е доста зле и няма много време, за да пробва за дете. Явно не са успели навреме, за жалост... А и нейният нали не искаше повече деца.

# 424
Мануел ме е много неприятен. Не мога да повярвам, че Ашли все още мисли да се омъжи за него, а не го изпрати обратно в Еквадор. По-добре да е сама, отколкото непрекъснато да му гледа отегчената и неприятна физиономия.
Ако така се държи преди да са се оженили, не ми се мисли как ще се държи след това...

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 22:14 от bgladybg

# 425
Да, личи си Мануел колко не я понася. Дано не се оженят, защото от далеч му личи, че е за зелената карта.

# 426
Не дават Джасмин и Джино.

# 427
И аз мисля, че Ашли се държи неадекватно, като го търпи и непрекъснато извинява поведението му, но тя твърди, че той е най-добрият мъж, с когото някога е била Dizzy Face
За мен е недопустимо да иска пари от нея за семейството си. Преди съм писала, че одобрявам, когато чужденците пращат пари на роднините си и не мисля, че трябва да се обясняват и да искат разрешение, НО когато пращат от собствената си заплата.

# 428
Ами все влюбени загубени са се събрали там.Ашли не прави изключение.Вижда всичко,но.....Тя си каза,че всичко му е скъпо,защото пресмятал,че може повече да се праща на семейството му.Пфу,че наглост!

# 429
  • София /Абсурдистан
Този Мануел е див селянин и безкрайно нагъл.

# 430
А какво се случи с русата Ашли . Беше симпатична. Запознала се с един Дечко от Ямайка мисля беше. Не завършиха добре. Две деца има тя.

# 431
Май се разведоха. Той си остана в Щатите и си живурка.

# 432
А за нея имаш ли информация?

# 433
  • Sofia
Започна нов сезон на “Животът ни като необвързани”.

# 434
А за нея имаш ли информация?

Аз не. Не ги и следя в социалните мрежи. Ако някой друг е запознат, може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт