90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Е много ясно, че се навърта заради популярност. Едва ли  е опрял до изперкалата обсесивна 38 годишна Наталия щом е заобиколен от 20годишни моделки😀. Никой не мисли, че зачервените му очи са от сълзи по къдравелка. С тежка трева се подкрепя човека явно, за да издържа истериите на които го подлага. На какво ли не е готов човек за пари. Така де, то в това предаване има 10% реалност, останалотоне пълен цирк.

# 466
  • София
Някой знае ли какво стана с последния епизод на Наобратно по нашето ТЛС? Очаквах да го пуснат вчера вечерта, но само Шантел са давали.
и аз влизам да питам същото. Дали проблема не е само при определени  потрежители

Някой успя ли да разбере кога са преместили епизода и въобще излъчван ли е? 😔

# 467
Аз търсих, но не видях да е излъчен в друг час. Дано да пропуснали просто и го пуснах поне тази сряда.

# 468
  • sofia
Здравейте, гледахте ли сингъл лайф Simple Smile аз съм в шок ,явно много съм изостанала....Шантел в Гърция по рокля без бельо... и й залепиха някакви лепенки Simple Smile Simple Smile хахах  ужас

# 469
Здравейте, гледахте ли сингъл лайф Simple Smile аз съм в шок ,явно много съм изостанала....Шантел в Гърция по рокля без бельо... и й залепиха някакви лепенки Simple Smile Simple Smile хахах  ужас
Кога го даваха?

# 470
  • sofia
Здравейте, гледахте ли сингъл лайф Simple Smile аз съм в шок ,явно много съм изостанала....Шантел в Гърция по рокля без бельо... и й залепиха някакви лепенки Simple Smile Simple Smile хахах  ужас
Кога го даваха?
сега го гледам ,върнах си го от 21 ви неделя 21ч.

# 471
Вероника как лъже - Джамал бил й писал в Инстаграм, че харесва очите й?! Тя му е хвърлила око, още когато той гостува с майка си в един от епизодите на 90 дни - едва ли това може да се нарече случайно запознанство.

# 472
  • Sofia
Сценките с търсенето на дом за Наталия са ми малко нереални – изфабрикувани, колкото за шоуто. В Щатите местенето не е шега работа – наемите действително са космически, изискват се депозити, правят се background checks (за които току-що споменаха). Тя, че е кукувица, е ясно, но въобще не вярвам, че ще стои на мотел, докато си намери жилище. Търсенето може да отнеме и месеци. Как ли пък ще успее да намери нещо читаво за един ден, точно в Лос Анджелис...

Вероника май е отслабвала, сравнено с миналия сезон, в който участваше.

# 473
Не съм гледала коментираното за Наталия,а би ми било интересно.С нашият оператор,нямам опция за връщане.Наталия освен за много лигава и с нереално високо мнение за себе си,я намирам за грозна.Много ми е неприятна нейната външност.И майка и ли са показвали?

# 474
  • Sofia
Майка ѝ вече е при нея.

Много ми е неприятна Шантел.
В Гърция се държи като разгонена...а и тия където са с нея са противни.

# 475
Натали за сега е ок, обаче след известно време ще започне да изглежда като майка си - има същия нос и същите очи:

# 476
И най-лошото - същия мрънкащ характер.

# 477
  • Sofia
Мъжът ми хвърля едно око на шоуто покрай мен и беше потресен защо говорели на руски... Даже няколко пъти коментира. Аз не знаех какво да му отговоря, защото не разбирам чак толкова от лингвистичните способности на украинците. Може би не всички владеят украински на достатъчно добро ниво. Наистина нямам представа.

# 478
Украинците май отскоро спряха да говорят руски и започнаха само на украински (който звучи различно - подобно на полски). Иначе май руският им идва естествено - в стари епизоди Алексей (на Лорън) говореше на руски със семейството си, които са украински евреи.

# 479
Къде  гледате епизодите?

Общи условия

Активация на акаунт