90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Използваха се взаимно- той за гражданство, а тя не случайно е с хубав младеж от третият свят. Изобщо не ми е толкова онеправдана Даниел.

# 526
Тя си мислеше, че той ще й бъде роб, защото го е довела в САЩ - самата тя каза в интервю, че е очаквала Мохамед да издържа нея и децата й. Дори го обвини, че й спрял телефона и интернета - водещата я попита как, а Даниел каза, че е спрял да ги плаща. WTF?!

Няма нормален човек - мъж или жена, който да би искал да живее при такива условия.

# 527
# 528
В днешно време да си вярваш, че изглеждаш като в Инстаграм, стана нещо нормално.
Същевременно - без филтър:

# 529
И в двата варианта е страшна😄

# 530
С бабата на Ники ли се е снимал Джъстин 😃

# 531
На мен ми се струва, че и втората е със филтър- онези състаряващите, за това им е така смешно.

# 532
Това е скрийншот от видео, не е снимка.

# 533
А, ясно, разгледах й Инстаграма- видях и друго нейно видео- наистина е сходна ситуацията.

# 534
Леле!!!!! Страшно, но и много тъжно...

# 535
  • Sofia
Ами, тя в предаването не изглежда така. Дали наистина гримът може да прикрие чак толкова?

# 536
  • София
Ужасно изглежда и с грим и без. Сигурно от многото лекарства и процедури. Не ме учуди Джъстин като ѝ каза, че не я желае, защото е мъжествен в леглото. Не им е лесно. 😁

# 537
В началото, когато я даваха още в САЩ, с прокъсания розов пуловер, изглеждаше точно толкова сбръчкана. Когато гледах промотата, преди да започне сезона, си мислех, че ще е над 55 годишна.
Може би понякога си инжектира ботокс и се изглажда, но като мине ефектът става такава.

# 538
  • София
Тя има и много мъжка енергия, Клео макар и да не беше също топ красавица, имаше едно по-нежно излъчване.

# 539
  • Sofia
Ами, с такъв мъж, как да не излъчваш мъжка енергия. То, направо ти иде да го пребиеш... Grinning И жена да си по рождение, ще ти прекипи.

Общи условия

Активация на акаунт