90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 819
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
В предишния сезон имаше малък участък с коса отзад, над врата. Не знам защо си го беше оставил. Grinning

И за мен няма нищо особено в главата му, даже много млади мъже си ходят така. А пък ако толкова иска коса, можеше да си присади, като Дейвид на Ани, вместо да дава незнам колко хиляди, за сватбената рокля на Джазмин.

# 601
Преди сезоните бяха по-интересни, затова гласуваха повече хора. Постепенно станаха досадни - примерно от тези двойки едва ли някоя ще се задържи повече от година - две. Фалшиви са.

И всички са използвачи - наскоро Мери (на Брандън) си беше открила сметка за дарения, защото имала рак на дебелото черво. След няколко дена писа, че всъщност можело да е само апендицит, правила си е изследвания и още няма резултати. Но тя си мислела, че е рак Rolling Eyes
Такива неприятни и досадни хора! Не мога да се сетя за някой от последните сезони, който да ми е симпатичен...

# 602
Е може би Патрик. Също жената на Билал, сестрата на Калани, хахаха.

И кой би се вързал на това, че 20 годишна има рак. Тези филипинци явно са като африканците... доста напред с интернет измамите и много изкусни с лъжите, да ги съжали някой и да им праща пари.

# 603
Не мисля, че за рака има възраст и националност.

# 604
  • София /Абсурдистан
Шантел се облича като труженичка и се държи като такава. Но някой грък току виж се хванал на въдицата Simple Smile

# 605
  • Sofia

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 19:50 от Doli

# 606
  • Sofia
Интересно дали Джоуви все още оставя Яра сама, за да ходи за дълги периоди на нефтената платформа или там, където беше?

# 607
  • Sunshine state
Яра на всяка снимка е като някоя труженичка, а тук само зърната с й прикрити. То бива, бива..

# 608
  • sofia
хора   Wink Лариса е в  "Един за друг " Simple Smile 

# 609
  • Sofia
И аз веднага с нея я припознах 😄

# 610
Яра на всяка снимка е като някоя труженичка, а тук само зърната с й прикрити. То бива, бива..
Яра е адски комплексирана, това е всичко.

# 611
# 612
  • Sofia
При Яра май е тръгнало да личи, че остарява... Rolling Eyes

# 613
Винаги съм се чудела, защо при жени с явна разлика в големината на двете гърди, не се слагат различни по обем импланти, така че да се изравнят (като така или иначе са решили да ги "коригират"). При повечето жени е така впрочем.

# 614
Според мен мигрира силикона и за това се получава така. В случая на Яра изобщо не е трябвало да слага тази неподходяща рокля.

Общи условия

Активация на акаунт