90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Малко смях с истериите на "ДжАсмин"

🤣

# 391
  • Sofia
🤣🤣👍🏻

# 392
Между другото, не знам дали сте забелязали, но и Джино, и Джазмин говорят с лигав акцент. Не е от гласовете им - точно както в някои краища на България се говори "мйеко" - така и те.
При него може да е от италианските му корени, не знам какво е нейното оправдание.

# 393
Тя има и ужасен тембър, някак писклив. Като цяло и двамата са страшно противни, та са се намерили, де. И все пак, той ми е по-противен от нея. Само като му видях wc-то... бррррр

# 394
  • Швейцария
Джасмин явно е много отчаяна да вземе зелена карта, че го търпи този гнусар. И аз като му видях тоалетната ми стана лошо, и кухнята му е ужасна. Тя може да е истеричка, но има мъже, които си падат по нейната визия и може да си намери нещо по-добро. Сега с по-късата и естествена коса е доста по-добре.

# 395
# 396
Уау! Тя не скъса ли с него в Последния курорт?
Затова Майкъл не й се връзва, когато му крещи и го заплашва.

# 397
Не, не скъса с него. Носеше документи за развод, но скъса тях.

# 398
Наистина не го гледах внимателно този курорт - изпуснала съм важен момент (или съм го забравила - не съм сигурна кое от двете) - мислех, че са се разделили.

За Джазмин и Джино - гледам откъси от новия сезон в Ю туб предварително -
Скрит текст:
тя му обяснява как в миналото харесвала богати, мускулести и красиви мъже, а сега откривала, че той е мъжът на живота й, въпреки, че е плешив, смотан и грозноват.
В предходен епизод обясняваше, че не иска друго дете, защото малкият й син е със специални нужди (не е добре, според нейното описание - не може да говори, не осъзнава какво се случва около него; не е от тези деца, на които не им личи или могат горе-долу да се грижат сами за себе си) и тя се страхува, че може да роди още едно такова дете.
Е, добре - Джино е неприятен и малко гнусен, но търпи Джазмин и непрекъснато я захранва с пари (последният й наем в Панама беше 3000 долара, а отделно той й даваше и за лични нужди). Хващам се на бас, че никой от богатите и красиви мъже, с които е била, не си е и помислял да й дава непрекъснато пари в такива количества. Джазмин е хубава, но с нейния характер определено не е типа жена, която някой богаташ би държал до себе си. А и с две деца и над 35 години, не е точно трофейна съпруга.
А що се отнася до детето - колкото и зле да звучи, повечето хора изобщо не биха поели грижата (тя иска да вземе и двете си деца в САЩ, при Джино).
Така че изборът й е силно ограничен, независимо какво си представя самата тя и независимо колко пари дава за пластични операции.

# 399
А, сега кой се грижи за болното й дете? Със сигурност търси по-добър живот за тях и се налагат жертви, като това да остави децата си, но не знам. Труден избор.

# 400
Баща му. Другото е при майка й. Не съм сигурна дали двете са от един мъж, или от различни.

# 401
Пол и Карини.
Току що ми излезе стори на Пол във Инстаграм профилът му .
Качил е снимки(от 2023) с Карини и едно видео от камера за видеонаблюдение в домът му(предполагам). На него се вижда Карини как се опитва да влезе в къщата и след това взема тармък и удря камерата.

Та те не се ли разделиха окончателно,но пък всъщност и той не е много добре с психиката т

# 402
Мисля, че в момента са в развод. Поне до скоро бяха. И той наистина от време на време пише гадни неща, за да я очерни. Въпреки че миналата година я заведе в Дисниленд, след инцидента с изгубването му в джунглата.

# 403
Мисля, че в момента са в развод. Поне до скоро бяха. И той наистина от време на време пише гадни неща, за да я очерни. Въпреки че миналата година я заведе в Дисниленд, след инцидента с изгубването му в джунглата.
Когато чета за тях и винаги се сещам за първият път , когато пол отиде в Бразилия. То какви ли не неща си носеше ,🤣🤣🤣

# 404
Това беше за безопасност Joy Сега сигурно не пътува с гумен костюм за плуване и бронежилетка, иначе всички тези млади индианки, които си намира, няма да искат да спят с него...

Общи условия

Активация на акаунт