90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Че, тя нали затова се омъжи за него - за гражданството.  Поне да беше написала вярно това простичко изречение...

# 556
Постигна си целта, вече може да се развежда...

# 557
Не мисля, че Ани е с Дейвид заради гражданството - двамата непрекъснато са заедно и ходят по няколко пъти годишно в Тайланд на гости при семейството й. Освен това напоследък посещават клиника за изкуствено осеменяване там и се надяват да имат дете.

При другите, които се ожениха заради гражданството, беше очевидно, че няма да останат заедно и бяха все във влошени отношения (примерно Колт и Лариса, Натали и Майкъл).

Странно, че тя чак сега получи гражданство, мисля, че са заедно от над 5 години - онзи сезон, в който Дейвид нямаше пари и го хрантутеше негов приятел, беше много преди пандемията.

П.п. сега проверих - женени са от 7 години, тя би трябвало отдавна да има зелена карта, щом пътува свободно извън страната.
Двамата планират да подновят обетите си на голяма сватба в Тайланд (сега имат пари и няма нужда друг да им я спонсорира).

# 558
24-годишно момиче се жени за  двойно по-възрастен дебел мъж по любов?!  Ако той й беше сънародник, нямаше и да го погледне.

# 559
Той е с 14 години по-възрастен, а не двойно. И може да не се жени по любов, а защото го харесва и харесва живота, който очаква да има с него. Това не означава, че ще се разведе.
Скрит текст:
Повечето хора (мъже и жени) не се женят по любов, това е глупост от сапунените сериали. Не е задължително и да е заради интерес - просто се женят, защото считат, че трябва да го направят на определена възраст и защото партньорът им е подходящ за дългосрочна връзка. Точно това са браковете, които издържат проверката на времето.
Тези, които се женят по любов, лесно се развеждат.

# 560
  • София
Мисля, че те се харесват, ако не и обичат. Приятна двойка са в сравнение с много други от последните сезони.
При Джени и Сумит разликата също е голяма, но си мисля, че при тях има любов и това си е.

Онзи ден не знам по какви причини изгледах някакъв епизод на "Последния курорт"... Анджела не само, че копае дъното, тя е далече от другата страна. А на какво прилича просто не ми се говори.

# 561
И аз мисля, че Сумит обича Джени. Не знам дали е луда романтична любов (която е нетрайна и няма особена стойност, освен за тинейджърите), но иска да е с нея, харесва я като човек, харесва компанията й и това е достатъчно.

# 562
Той е с 14 години по-възрастен, а не двойно.
Не, разликата във възрастта им е 24 години. 
Тя е била на 24, а той на 48 когато са се срещнали.

# 563
Ами, сега тя е на 30, а той е на 54.

П.п. така е - не знам защо се бях заблудила. Във всеки случай - за сега са стабилна двойка.
Всъщност не знам защо си мислех, че Ани е малко по-възрастна...

# 564
Т.е. разликата им е 24 години. 
Когато са се срещнали, той е бил двойно по-възрастен от нея- тя 24, той 48. Но двойната разлика във възрастта  няма как да остане и в следващите години.
24 години си е много сериозна разлика във възрастта - той спокойно може да й бъде баща.

# 565
И Джени може да бъде баба на Сумит - разликата им е над 30 години, жените могат спокойно да родят на 15. Това не им пречи да са стабилни.

# 566
Интересно, колко от вас биха одобрили синът им да се ожени за жена, която може да му бъде баба?

# 567
Аз съчувствам на родителите на Сумит и смятам, че той е постъпил  неморално с първата си жена (която сега е разведена в едно консервативно общество и сигурно й е трудно). Но реално ако той е решил да направи нещо, което не е противозаконно, той е възрастен човек и никой не може да го спре. Освен да го убият, но това е много по-лошо от неговата постъпка.

Единственото, което можеха да направят родителите му, е да прекъснат изцяло връзка с него - това не е нечувано, имам познати, които не общуват с родителите си от години. Обаче те (както Сумит, така и родителите) не искаха - в такъв случай какво може да се направи?

# 568
Извинете за нелепия въпрос, но зелената карта и гражданството не са ли две различни неща?

# 569
Обикновено се развеждат, след като си получат документите - май чакат 2 години. Заради това го споменах.
Лариса май затова се премести в Канада, защото бракът й е бил прекалено кратък и не е можела да остане в САЩ. Мисля, че с Колт бяха женени около година и половина.

Общи условия

Активация на акаунт