90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Лариса май затова се премести в Канада, защото бракът й е бил прекалено кратък и не е можела да остане в САЩ.
Тя не живее ли до ден-днешен в Лас Вегас?

Иначе, да, като даден човек си вземе Зелената карта, това значи, че има право да остане легално в САЩ, като самостоятелна единица, т.е. не му / ѝ е нужен брак. Гражданството си е нещо отделно и то може да бъде получено чак десетилетие след Зелената карта (това е случаят на моя позната), примерно. Може този период да е и по-кратък, разбира се.

Edit: Сега прочетох, че тези, които са сключили брак с американски гражданин, имат право да кандидатстват за гражданство едва 3 г. след получаването на Green Card. За останалите този срок е 5-годишен.

# 571
След като се изнесе от Лас Вегас, тя първоначално беше в Канада, може би за малко.
Сега прочетох, че после се е върнала в Колорадо, после пак е живяла във Вегас за малко и после пак в Колорадо. Не знам до колко е актуално това, видях го в статия от миналата година.

Излезе ми някакъв клип, според който Биниам си е намерил нова приятелка - не знам дали е достоверно. Ето снимка от него:

# 572
  • София
Интересно, колко от вас биха одобрили синът им да се ожени за жена, която може да му бъде баба?
Какво означава да одобри? Бъркането в живота на детето ти по такъв начин, е ужасно. Изборите са си техни, стига да няма насилие и тормоз, човек усеща къде се чувства добре.

Баба ми на времето така не е искала за вуйчо ми жена с дете. Оттогава съжалява вече 30 години, защото той си остана сам, няма и други роднини наоколо. Повече такава грешка не е правила и с мен винаги е била деликатна.

# 573
Индийски сериали гледала ли си Simple Smile да, там одобряват снахата и толкоз.

# 574
  • София
Да, но тук се пита дали ние бихме одобрили. Не намирам тази част от тяхната култура за добра и все повече не се спазва. С времето разбират защо не е добре да дадеш дете за булка и защо е важно двамата да се харесат. Не е задължително да е любов, но поне да се харесват.

# 575
А, не е задължително родителите на единия съпруг да харесват другия - всеки човек сам си решава кого да харесва.
Това не значи, че ще им попречат да бъдат заедно, ако те го искат.

Една моя позната уж много се обичаше с родителите на мъжа й (по време на връзката и в началото на брака), а няколко години след брака не само не се обичат, а и май не се харесват особено (тя тях и те нея). Те какво да направят - да се преструват ли?

# 576
Една моя позната уж много се обичаше с родителите на мъжа й
На тази тема върви много странна реклама по TLC. Ще започва някакво предаване sMothered. И се чува репликата "Мъжът ми има изключително странна и извратена връзка с майка ми", нещо от сорта.  Някакви връзки тъща-зет май ще дават. Това май ще е по-зле и от "Обичам мамино синче".

# 577
Това не е ли предаването, което даваха преди - за майки и дъщери, които се обличат еднакво, къпят се заедно и т.н.? Гледала съм малко, може би ще има нов сезон.
А, да - имаше и с мъже - спомням си една майка, която изсвири соло на арфа, като подарък за годеницата на сина си (която впоследствие избяга в друг щат).

# 578
  • БГ
Дарси.. никак не отиват на добре нещата :/

# 579
Не само устата, но и очите ми изглеждат странно уголемени - мяза на анимационен герой. Формата на лицето няма да коментирам...

# 580
А какво мислите за свалките на Шантел с онзи грък на о-в Крит? Разхождаха се на същото място край фара в гр. Ханя, където ходих скоро.  Струва ми се, че поведението й е доста разюздано. Определено ме разочарова. Това, че е необвързана, не значи, че трябва да се държи толкова отвързано...

Гледам  първия епизод на "Любов и чужди езици", определено е в стилистиката на  типичните за TLC риалитита. Ама тук ли да се коментира или в темата Канал ТЛС?

# 581
Лявата половина на долната устна е по-подута и увиснала даже. За всички тези важи приказката: "Който каквото сам си направи, друг не може". Разбира се и лекарите, които се съгласяват да им го правят, са за съд.

# 582
Аз няма да гледам новото предаване Любов и чужди езици, имам си достатъчно неща за гледане.

Ще се изненадам, ако гъркът приеме Шантел сериозно. Едно е да спи с нея - друго да й предложи брак (както тя си фантазира) и да трябва после да търпи наглото й семейство. Ако Карън се домъкне на Крит и се опита да се държи, както на Филипините или в Доминикана, ще й оскубят екстеншъните и ако децата й се опитат да заформят семейно сбиване, като това със сестрата на Педро, може и да се озоват в затвора.

# 583
Изобщо не си мисля, че ще излезе нещо между Шантел и Янис. Просто ей така са снимали нещо, колкото да има. Повече от свалка няма да е. Какъв брак, какви 5 лв.

# 584
Така де... какви 5 евро Wink  Все пак да ни покажат в предаването Single Life, че и Шантел е свободна жена и може да прави каквото си иска, един вид.. как натрива носа на Педро.

Общи условия

Активация на акаунт