Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Наска се качва в каляската във Виена с боти Michael Kors за 700 лв. Нали много скромна и пестелива беше?

# 196
Те ще са от Турция ментак  Grinning Grinning
Наска се качва в каляската във Виена с боти Michael Kors за 700 лв. Нали много скромна и пестелива беше?

# 197
Отишъл на форум за кариера да говори за Наска....Много беше смешен Grinning Хората,които се обичат истински по друг начин мисля се държат.Не е нужно постоянно да натъкваш колко го обичаш даден човек.

Това къде го видяхте ?

# 198
Една година по-рано преди имения ден с розите, Емели е родена на 01.08.2019 г., момичето му е повярвало, нормално е да се съгласи на дете. Реално, на 18.01.2019 г. си на мнение, че си срещнал човека, и в рамките на година време, след като Кралицата те е понатиснала да те целува в колата ти, жена ти, майката на новороденото ти дете, е принудена да се изнесе
с бебето. Всички сме правили тъпотии на младини, но не се гордеем с тях, изтъквайки колко сме перфектни. Ако А. беше казала, бях много младо и тъпо парче, сега като майка си давам сметка още повече сметка, да понаведе глава, някакво искрено съжаление да изпита, или поне за пред камера, но няма, братче.
Скрит текст:

# 199
Ботите на Майкъл Корс са 200-300 лв в бест сикретс. Пиша го не заради Наска, а ако някой иска да си купи и си мисли, че наистина са 700

# 200
Пратете линк

Ботите на Майкъл Корс са 200-300 лв в бест сикретс. Пиша го не заради Наска, а ако някой иска да си купи и си мисли, че наистина са 700

# 201
Ехеее,той е наричал Емилия Емели, явно от там идва името на малката. Според мен сега са си добре и затова няма драма в изказването им,нито съжаление,защото не е прясно,а е минало вече. Макар чееее,днес си върнах отново да видя с какъв тон Емилия каза на камерата"Е,не си представяйте, че я хващам за косата",със супер самочувствие ,докато Наси мълчи и се усмихва. Явно Емилия го играе изиграната и затова така гордо говори пред нея.

# 202
Точно тези кадри пред градината, макар и режисирани говорят много само по езика на тялото.

# 203
Да, на общата сцена Емилия открадна вниманието на зрителя. Другата само мълчеше смутено. Непривично за Атанаска.

# 204
Атанаска на мен ми изглежда много гузна.

# 205
Ама не разбрах за кое атанаси каза " това беше много изкуствено",че Емилия влезе усмихната и я поздрави ли

# 206
Точно пред градината Емилия малко пресоли манджата с пренасяне 😆

Но пък на синхрините беше уверена и себе си.

# 207
Емилия така си говори, впечатленията ми са от инстаграм.

# 208
А с това "любови" доста са се оплели..
Емилия казва така на Емели, Атанаска на Даниел..

# 209
Тя е разказвала,че от там е дошло името Емели, защото той така я е наричал. Сцената пред градината беше топ.Емилия беше мн нахакана.И само как се обърна и каза за косата и любезността. Grinning Без да й трепне окото
Ехеее,той е наричал Емилия Емели, явно от там идва името на малката. Според мен сега са си добре и затова няма драма в изказването им,нито съжаление,защото не е прясно,а е минало вече. Макар чееее,днес си върнах отново да видя с какъв тон Емилия каза на камерата"Е,не си представяйте, че я хващам за косата",със супер самочувствие ,докато Наси мълчи и се усмихва. Явно Емилия го играе изиграната и затова така гордо говори пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт