Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 268
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пък се чудя на Емилия приятеля как се чувства от този цирк 🙄

# 211
В кой епизод е сцената с градината?

# 212
Емилия си е нахакана по принцип, като я гледам в инстаграм, Атанаска избледня направо пред нея.

# 213
В кой епизод е сцената с градината?

3

# 214
Реално Емилия си е дама със самочувствие и себеуважение действително, а Атанаска се опитва да имитира такова, но реално го няма. И ми се струва гузна, да.
А Даниел разказваше историята баш както си е, без излишна романтика тип "подарих и божури извън сезона" , както би казал той живия живот 😂

# 215

Скоро в стори в Инстаграм намекна, че покрай работата с агенцията личният живот й е останал на заден план и май по-скоро вече е необвързана.

# 216
Пак са се събрали , даже сега са заедно в Македония

Скоро в стори в Инстаграм намекна, че покрай работата с агенцията личният живот й е останал на заден план и май по-скоро вече е необвързана.

# 217

Прясно от Наска. Усетила се е накъде задухва вятърът

# 218
# 219
Била е красива с истинския си нос, има нещо много смущаващо в лицето й сега. И Бачорски с тия пъстроцветни костюми и ревери стои много несериозно до цялата й претенция за перфекционизъм.

# 220
Бачорски от къде ги намира тия селски костюмчета? 😂😂😂 Като младоженец на циганска сватба е.

# 221
Като се сетя само за тоя зеления костюм и тя в оная зелената рокля ,точно от турска сватба идват все едно.
Бачорски от къде ги намира тия селски костюмчета? 😂😂😂 Като младоженец на циганска сватба е.

# 222

Прясно от Наска. Усетила се е накъде задухва вятърът

Не се страхувай да избереш Любовницата! 😆

# 223
В този пост е клъвнала и Емилия със събирането на багажа! Наглостта й край няма!

# 224
В този пост е клъвнала и Емилия със събирането на багажа! Наглостта й край няма!

Като не ти е чиста съвеста и те човърка ден и нощ е така.
Пускаш "дълбоки, чужди" мисли и чакаш коментари на хората, за да успокоиш собствената си съвест.
Тя (съвестта) е гадна твар. Не спи.
Човърка и човърка. Дори когато си облечен, нахранен, уж доволен и постигнал целта.

Общи условия

Активация на акаунт