Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 225
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Детето от сторито на Георги е Дани, на 1000%.

# 481
Този коментар вече го няма сигурно, но мисля че го видях и на друго място от друг човек. Някой от смолянския край знае ли дали е вярно? 😄

Аззззз 😂
Изчетох всичките теми за 2 дни и видях много негативни коментари за Смолян, въпреки че е прекрасен град.
Има слухове, че Насето се е занимавала точно с този мъж, на когото са били кумове после.
Иначе предишният й приятел също има пари, сега е с чисто ново порше, малко глуповато момченце, ама пък надуто 😂
Знам, че му е взимала колата преди, за да ходи да се вижда с други мъже 🙈 от малка си е нагла.
Флиртуваше и с моето гадже едно време, наричаше баща му “свекъра”.

# 482
След трети епизод се поставям все повече на мястото на Емилия и започват да бушуват всякакви емоции у мен. Не е нужно една жена да е раждала, за да знае бремеността какъв деликатен период е, а за първите месеци след това дори няма и да коментирам. Емилия освен, че е била сама през цялото това време е знаела, че има и любовница.
Преди време беше отговаряла на въпроси и на въпрос свързан с раждането беше написала, че е отишла съвсем сама до болницата на определената дата за секцио, като преди това е минала през църквата.
И отново съпоставка кралицата получи роза с дрон в Токуда, а на изписването имаше нещо като малка сватба със Софи Маринова, освен украсата в цялата къща.
И отново на въпрос към Емилия дали е имало  украса в дома им след изписването на Емели, тя беше отговорила "не помня".

# 483
Отишла е сама до болницата? Frowning Отвратително.

# 484
Данко се появи отново с поредната тъпотия..
Ходил с Наса на гинеколог.. как може иначе, един мъж трябва винаги да е до жена си,
И оназ се хили като тиква отзад.. Рядко противни.

# 485
Данко се появи отново с поредната тъпотия..
Ходил с Наса на гинеколог.. как може иначе, един мъж трябва винаги да е до жена си,
И оназ се хили като тиква отзад.. Рядко противни.
Резултатът от цитонамазката ще го видим ли в стори?

# 486
Сега разбирам защо Емилия си е кръстила детето на себе си. Ако са били в добри отношения надали патриархалния Даниел е щял да бъде съгласен да се кръщава особенно на нея.

# 487
Както една мацка е написала под безумния пост на Даниел за гинеколога.. според него един мъж винаги трябва да е до жена си дори и на гинекологичен преглед, но къде беше, когато жена му беше бременна в осмия месец.. Тупан.

# 488

На Сатанаска сестра й е много симпатична, дано не тръгне по стъпките на кака си.

Според мен сестра й е още по-надута и от сатанасето. И е тръгнала по нейните стъпки - и систърчето вече учи медицинска козметика в пловдивския колеж.

# 489
Сериозно ли се казват Атанаска и Рая?
Имахме в блока две сестрички- Катрин и Стефка. Познайте коя е прецаканата?

# 490

На Сатанаска сестра й е много симпатична, дано не тръгне по стъпките на кака си.

Според мен сестра й е още по-надута и от сатанасето. И е тръгнала по нейните стъпки - и систърчето вече учи медицинска козметика в пловдивския колеж.
Ами как няма да е надута, като кака ѝ е толкова известна, с такъв стил, визия и излъчване?😂

# 491
, а и Наска и Даниел вече опротивяха лекинко на хората, та ще се снишават докато бурята отмине и пак започнат с простотиите. И двамата са си въртяли аферата по най долния и подъл начин и са си направо един за друг

И аз съм абсолютно сигурна вече, че са си един за друг. Толкова са подли, нетолерантни и егоцентрични. Лика прилика са си.

# 492

Ами как няма да е надута, като кака ѝ е толкова известна, с такъв стил, визия и излъчване?😂

Правилно, малката като каже и тя Хипократовата клетва, ще се присъедини в отбор "Кралици".
Видях, че има рожден ден днес, само че става на 19, не на 18. Да е живо и здраво момичето и дано да не стане нечия любовница и тя

# 493
Е да де, ама ми писна Даниел във всяко стори да натъртва точно какъв трябва да е истинският мъж. Точно той да ми раздава морал ми е прекалено. Обича си децата, добре. Но за мен не е и добър баща, защото едното му дете е лишено от пълно семейство и най-малкото е объркващо да живее 2х2 в едната и  другата къща. И това как е постъпил с майка му детето ще го научи един ден и ще имаме една нова Розалия (с най-добри чувства към жената, но тя е много травмиран човек от баща си).

# 494
  • София
Вярно ли е, че Даниел е зарязал бременната си жена, заради сегашната?

Общи условия

Активация на акаунт