Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Не знам Атанаска как му вярва на Даниел, но да отрича по този начин означава, че за него на онзи етап тя не е била нещо повече от любовница. Не знам кога се е превърнала в "кралицата", но това ми говори.

# 466
И не е казал на Емилия за любовницата си, тъй като никога не го е попитала в прав текст.👏🏻
Което се оказа опашата лъжа. Даже е знаела коя е точно, а Даниел е отричал. Пъзльо.

Даже след въпросното ревю са седяли на една маса и е знаела, че имат отношения. Поне аз така разбрах от разказа на Емилия.

# 467
Това пък с ревюто беше върха на наглостта. Пред очите на жената, която ти е родила дете да доведеш любовницата да дефилира. Простак!

# 468
Абсолютно безочие. Интересно ми е дали някой от семейството е знаел за любовницата, Георги като най-добър приятел на Емилия дали го е скрил, ако е бил наясно.

# 469
Ambrosia , ако му беше просто любовница нямаше да зареже майката на детето му на рождения и ден ,нямаше Атанаска да се нанесе след два дни, повечето мъже мишкуват и чакат жената да ги напусне.Много очаквате от Бачорски.
Според мен Атанаска е повод за раздялата ,но не е причина.
Тя Емилия си каза ,че не са им вървели нещата ,той-че просто е искал деца.

# 470
Не бе то че се е влюбил ясно ама защо не си е признал веднага.
Може да е изчаквал да види моментно увлечение ли е или голямата любов , а през това време пред Емилия редил лъжи.
Толкова много ми опротивя този човек, че вече каквото и да направи ми е лицемерно.

# 471
Чак вчера разгледах снимките на Наска от ФБ преди Бачорски. Много е била хубава в лице преди корекцията на устата, която си е била доста голяма и тогава. Но носа не и е изпъквал толкова над надутите устни. Защо тези млади хора си правят устата като шаран все още се чудя. Всъщност винаги е държала да изпъква явно, защото имаше снимка от класната стая и всички други момичета са нормално изглеждащи, само Монаковица е начервила джуки с ярко червено червило и пола до г*за. А пък Данко милия на една снимка дето са със сестра и него той им е като татко.

# 472
Офф сега ще ни умилостивяват с децата. Вчера Танаска интервюира бебе Дани, Георги си играе с него, а днес Бачора го води на градина.

# 473
Аз вчера разбрах че това бебе Дани вече може да говори.
До момента то беше част от интериора.

# 474
Това дете от клипа на Георги не съм сигурна, че е Даниел младши. Много говореше да е той. Както друг написа, по-скоро е детето на Антон.

# 475
Малкият Даниел беше. Със сигурност. Вижте днешното стори на Наска и сторите на Георги от снощи. Детето е едно и също.

# 476
Мисля, че това е Даниел младши и сега Наска ще чисти имидж и ще вземе приза за най добра майка. Детето е прекрасно, но не е толкова атрактивно като Емили, така че според мен много интересни видеа нвма да излязат, а и Наска и Даниел вече опротивяха лекинко на хората, та ще се снишават докато бурята отмине и пак започнат с простотиите. И двамата са си въртяли аферата по най долния и подъл начин и са си направо един за друг

# 477
Според мен не е същото дете Grinning Но няма значение.

На Сатанаска сестра й е много симпатична, дано не тръгне по стъпките на кака си.

# 478
Атанаска някъде беше споменала че Даниел младши много се развивал за възрастта си.
А Даниел смята , че уважава Емилия, давайки й пари. Това явно за него е уважението.

# 479
Тя и биберона беше "дала на бебето" ама преди няколко дни имаше стори на бебе Дани отново със залъгалка..
Ама къде ти от толкова пътувания и изяви да имаш време да отучиш или научиш детето си на нещо..

Общи условия

Активация на акаунт