Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 242
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Мероприятието ,на което е поканен Даниел го давали във фб на живо.Интересно ми е той какво ще каже.
Аз го намесих , заради темата тук понеже я е обсъдил ,пък и Атанас се е включил.

# 151
Той участва и предишните пъти. Има ги в инстаграм и в каналите на  мероприятието.
Предният път си събу обувката,каза че ако българите в чужбина виждат България и си я представят като гьона на обувката му, то за него България е другата част от обувката и му е удобна и му пасва, както му пасва обувката на крака и го кара да се чувства комфортно, тук и сега.

# 152
Аз разбрах точно обратното на това, което вие сте разбрали, когато Михаела каза да преместят работничката на друго място. Приех го като начин да я защити.

Интересно ми е - какво е работила преди да започне при Бачорски?

# 153
Знаете ли какво се замислих сега. По -горен коментар"Ама 2014г кой го е знаел Бачорски". Мисля си,че те реално само са си честитили (макар че 2014г тя му пише "Дани" все едно се знаят вече,а не както той каза ,че тогава всеки приемал на всеки приятелство)
Но според мен тя го е видяла в първи епизод на Шеф под прикритие февруари 2018г и си е казала,опаааа. После 2019г пак някъде март месец и тя тогава вече си е казала,абе тоз Даниел е станал известен,я да видя аз тука какво мога да направя...

# 154
Мероприятието ,на което е поканен Даниел го давали във фб на живо.Интересно ми е той какво ще каже.
Аз го намесих , заради темата тук понеже я е обсъдил ,пък и Атанас се е включил.

Едно и също и във Виена, и в Лондон и в София.

Като човек живеещ в чужбина, Бачорски ще е последния човек, който ще ме убеди да се върна е БГ.

Емилия се е събрала с приятеля си. Детето е при баба, а тя пътува на уикенд с него.

# 155
И Бачорски как точно ще убеди хората да се върнат в България?! Сигурно ще им предложи да работят във фирмата му. 😂 Аман от палячовци! 😅

# 156
Колкото и Георги Тошев,  който живее в чужбина.

# 157

Като човек живеещ в чужбина, Бачорски ще е последния човек, който ще ме убеди да се върна е БГ.

Емилия се е събрала с приятеля си. Детето е при баба, а тя пътува на уикенд с него.
Аз недоумявам толкова ли няма други успели хора, които да бъдат поканени на тези форуми, организирани от Иван и Андрей?!? Един път ок, но той се явява там със заучените си фрази вече няколко пъти.
Къде видяхте, че Емилия пътува с гаджето?

# 158
Все пак им чисти къщите, Фермата ,беше лектор и в предаването мисля...

Аз недоумявам толкова ли няма други успели хора, които да бъдат поканени на тези форуми, организирани от Иван и Андрей?!? Един път ок, но той се явява там със заучените си фрази вече няколко пъти.

# 159
  • София
Сестрата на момчето качи стори и ги тагна.

# 160
Тоооа па, Сиромахов, поне имената с главни букви да пише, че иначе само претенциите му големи...

Мерси за скрийншотовете!

# 161
Голяма част от фирмите са наясно, че така хора не се връщат в България. Затова и присъстват близки и до другите проекти на Иван и Андрей.
Бачорски има само 10 минути на това събитие.

# 162
Но според мен тя го е видяла в първи епизод на Шеф под прикритие февруари 2018г и си е казала,опаааа. После 2019г пак някъде март месец и тя тогава вече си е казала,абе тоз Даниел е станал известен,я да видя аз тука какво мога да направя...

И аз мисля нещо подобно. Дълбоко се съмнявам тя да го е преследвала с години.

Но е супер отблъскващо, че и двете са били по на 16 години, когато са се запознали с него. Flushed Би трябвало да са в различна среда. Това ми говори, че той е инфантилен.

# 163
Тя Емилия ако и с този е он/оф, не се знае къде ще отидат и там нещата. По снимки не ми изглежда много надежден и сериозен ама все пак не го познавам де. Дано не се нахака пак на тип - Даниел 🤦🏻♀

# 164
  • София
Този коментар вече го няма сигурно, но мисля че го видях и на друго място от друг човек. Някой от смолянския край знае ли дали е вярно? 😄

Общи условия

Активация на акаунт