Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Да, може да разкажат нещо за другите членове на семейството. Ясно е, че в това няма какво да видим вече. Може да разкажат повече за Олга, тя само си мълчи жената. От сторитата на Розалия знам, че живее с нея в Швеция. Ако и в тоя епизод гледаме Монаковица да се зазъбва вече едва ли ще го пускам. Ако идеята на Даниел е да промотира жена си да я беше набутал при Калканджиева и готово, не да пръскат пари за реалити.
Забележете снимката на корицата на темата. Даниел и Атанаска държат златната ябълка. На нея не присъства примерно жената на Антон.. повече от ясно е кой се старае да изпъква.

# 526
Да, може да разкажат нещо за другите членове на семейството. Ясно е, че в това няма какво да видим вече. Може да разкажат повече за Олга, тя само си мълчи жената. От сторитата на Розалия знам, че живее с нея в Швеция. Ако и в тоя епизод гледаме Монаковица да се зазъбва вече едва ли ще го пускам. Ако идеята на Даниел е да промотира жена си да я беше набутал при Калканджиева и готово, не да пръскат пари за реалити.
Забележете снимката на корицата на темата. Даниел и Атанаска държат златната ябълка. На нея не присъства примерно жената на Антон.. повече от ясно е кой се старае да изпъква.

A Георги се е засилил да удари Наска с друга ябълка 😅😅
Според мен трудно я търпи..

# 527
Скрит текст:

A Георги се е засилил да удари Наска с друга ябълка 😅😅
Според мен трудно я търпи..
Разбираме го Joy

# 528
Candy, защо се учудваме, че одобрява това с багажа .. ами защото това е обида към майката на дъщеря му, даже направо подигравка и защото повода за събирането на багажа е самата Наска, а тя се държи като ни лук яла, ни лук мирисала, сякаш не е замесена изобщо.
Да, Емилия е отишла сама да ражда, като е казала дата малко по-напред - с 1-2 дни, за да не притеснява близките си и тя да е по-спокойна. Нещо такова беше казала в стори. За името на Емели беше споделила, че Даниел е решил да се казва така, защото преди това така е наричал нея на галено и тя нямала против.
Не разбрах с кой мъж се е занимавала Атанаска, на когото после са кумували? На тези от Смолян ли където бяха постнати на стара снимка или на Софийските?
Тук гледали ли сте ги?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 17:33 от krystall

# 529

Не разбрах с кой мъж се е занимавала Атанаска, на когото после са кумували? На тези от Смолян ли където бяха постнати на стара снимка или на Софийските?
Тук гледали ли сте ги?

На тези от Смолян. Съмнява ме да прави същите номера на Даниел

# 530
  • София
Сега стигнах да гледам и е всичко, което очаквах.
Емилия говореше прямо и открито, с гняв в гласа за случката и със спокойствие и увереност към днешна дата.
Атанаска, ох, Атанаска! Почупи си имиджа тая …. заспала, пък толкова старателно го лъска до припадък! Липсва класа, стил, акъл. Хитра, ама булевардно някак, няма потенциал за повече.
Обаче! Напълно си заслужава Бачорски ведно с отношението му. Чист като сълза се чувствал, една мъжка приказка не каза, една.
Леки герои в лекия жанр.

# 531
След като видяхме гащите, вибратора, ластиците за кекс, перушината....не беше ли редно да излъчват онлайн прегледа на Атанаска при гинеколога?

Това щеше да им донесе гледаемост.
Живият живот (по Бачорски).

# 532
  • София
Атанаска е със заключен профил и хиляди блокирани последователи.
Топ инфлуенсър hahaha

# 533
Топ инфлуенсърите вече ще печелят само платени награди. Атанаска ще си остане само с двете статуетки.

PS не знам с какво й се вижда по- престижно  името Атанасия, същата селяния.

# 534
Хммм, на мен ми излиза отключен, не я следвам.

# 535
Обаче, кефи ме как Бачорски я хвърли на вълците и я изтипоса каква е евтинджос марка, всичко това в името на славата, хаха. Този няма капка мъжество, направо я обезглави неговата "Кралица".

Не знам, аз ако се поставя мястото на детенцето, когато порасна да им гледам селксите изпълнения и някой така да говори за майка ми - няма да ги погледна втори път.

# 536
Единствената логична причина, след този инфарктен полет тя да тръгне на следващият работен ден на гинеколог и Даниел да присъства е наистина да е бременна, но съвсем в началото и да се опитат да се уверят, че всичко е наред.
Даниел, едва ли иска да съблюдава взимане на секрет за цитонамазка. Това, обяснява и мълчанието им. Тъпото стори с обявлението, че й той е присъствал на този преглед е бил след прегледа. Щом са толкова доволни, ако наистина е бременна, значи всичко е наред. Ама какво друго да е, иначе?!

# 537
Ама какво друго да е, иначе?!

Гледаемост.
Нали щеше да развива кариера, която в момента е в пика си и не искаше да е инкубатор.

# 538
Тя може и да не иска, но Даниел иска да е такава. И явно, действа.Този потенциален факт, също обяснява и бозавото й стори, което беше, като че ли след рев.

Гледаемост.
Нали щеше да развива кариера, която в момента е в пика си и не искаше да е инкубатор.

# 539
Ние такива циркове сме ги гледали Grinning Като станат безинтересни и почват годежи, сватби,деца, раздели

Общи условия

Активация на акаунт