Проблем с цикъла

• 374
  • 6
  •   1
Отговори
Зравейте.
Родих в края на юли тази година. Дойде ме в края на август месец и цикълът ми беше с нормална продължителност.
В началното на октомври ми дойде отново,но беше само зацапване при забърсване, един ден имаше ,после спираше. Вчера отново стана същото, зацапа ми при забърсване само и имах симптоми ,че ми идва и днес нищо 🤷♀ само понякога при забърсване.
Правиха ми цитонамазка и е нормална. На какво може да се дължи?

# 1
Здравейте! И на мен в момента ми е така и не знам на какво се дължи, сега си търся по -добър гинеколог за да разбера защо е така

# 2
Споделете ако може ,ако откриете причината. Аз също ще се прегледам,когато се прибера в България .

# 3
Може да се дължи на нерегулирани хормони. Все пак сте родила преди няколко месеца. Посетете АГ, ако се наложи да приемате медикаменти за регулиране.

# 4
Ако кърмите, е нормално да имате нередовен цикъл.
Въпреки всичко посетете гинеколог за компетентно мнение.
Даже сега тече кампания за безплатни прегледи на МЦ Люлинмед (има само някакви минимални такси, които се заплащат за изследванията).

# 5
Една година нямах цикъл след като родих и 2 седмици след като малката се отби ми се възстанови абсолютно нормален. Даже мислех, че влизам в менопауза, понеже родих на 35.

# 6
Не кърмя

Общи условия

Активация на акаунт