ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Блонди, приеми, че природата си знае работата. Вярвай, че нещата следващият път ще са наред. Млада си, така че най - вероятно е просто лошо стечение на обстоятелствата и следващата бременност ще е ок. Всички сме с теб!
И нашия прощапулник мина - ще си имаме IT. Ако имате проблеми с мишките на компютрите, пращайте ги - има вече кой да ги поправи Wink
Има ли деца, които вече не пият мляко? Или такива, които са отказали нощното мляко последните месеци? По колко мляко пият през нощта бебоците, които все още се будят?

Не само, че не са махнали нощното хранене, ами го увеличиха. Явно заради зъбите. Аз давам хип 3ка. Пият един път преди лягане 135 мл с 3 лъжички, което се равнява на 150 мл. После посред нощ пият още по 2, понякога и 3 пъти. Направо ми се реве. Сериозно обмислям да почна да давам кисело мляко като айрян преди лягане.

# 601
Ние отдавна нямаме нощно мляко , може би към 3-4 месеца я хранех в 6 сутринта в просъница с мляко , но за да спинка повече по мое желание , но от средата на декември не я храня в 6 по съвет на педиатърката.Вечер преди лягане изпива или 180 с 6л или 210 със 7л , но ако е вечеряла добре го пропуска( давам и и не го иска).Иначе още не ходим и не виждам и изгледи скоро да проходим , просто не иска и това е , за пръста ми хваната ходи нестабилно и на пръсти , но в повечето случаи се инати и не иска .Преди седмица неочаквано за мен както си беше подпряна изправена на дивна отиде сама да си вземе мечето ходеща, разплаках се помислих че е проходила , но от тогава това не се е случвало.Иначе кухня взимам всеки ден и фуристо и тейсти лаб , но установих че и 10 кухни на ден да и взимам все от нашто иска и май ще спра с кухните

# 602
Блонди , много съжалявам за загубата. Така е било писано. Може би просто не е било нещо наред с ембриона , за това е спрял развитие. Heart
Аз го отбих ,заради лекарствата които се налага да пия. Много ми се искаше да продължим с АМ, но малкия така и не го иска. Така че не пие никакво мляко и прясно мляко не харесва. АМ само в каша го яде около 100мл и това е. Прясно мляко в кремчета, попара и супичка. Вечерта се буди понякога и заспива с гушкане само. Мислих си ,че като го отбия ще спре да се буди , уви , буди се по веднъж , бързо си заспива , но ми се иска все пак да спи непробудно , но здраве да е.

# 603
  • Вестерос
Blondy23, много съжалявам Sad Cry Много боли, преживяла съм го. Моето спря да се развива в 11 г.с., отговаряше на 9 г.с. Прегръдки!

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 09:47 от Tiffany А

# 604
Блонди, много съжалявам! Cry И аз съм преживяла един аборт по нежелание. В 12 г. седмица ми изтичат част от водите и се наложи кюретаж . Ужасно е ! Още помня как ме държаха от двете страни и ме слагаха да легна, а аз се дърпах и ги молих да ме пуснат , докато не ме вързаха и упоиха , все още немога да го преглътна. Бъди силна, ще се справиш. Както някой каза вече - Всяко зло за добро!

Нощното хранене и при нас още го има. Понякога я кърмя по 2 пъти, понякога по 4-5 , немога да разбера от какво е . Иска  ми се да спрем вече с нощните кърмения и да минем само  вечер за приспиване . Има ли още кърмачки като мен? Как се справяте? Беба за обедния сън пак си цока Grinning незнам как ще я отбивам Blush .
Как сте с дневните дремки ? Моята от известно време започна да спи само по веднъж на ден - по 2 часа.

# 605
И ние имаме нощно хапване-1. Надявам се да си го спре сам. Да видим кога ще я Simple Smile

# 606
  • Варна
И ние имаме нощно хапване-1. Надявам се да си го спре сам. Да видим кога ще я Simple Smile

Всяко бебе е със собствено мнение по въпроса - големият ми син се отказа от нощното хапване още на втория месец, но малкият - продължи до към годинката Stuck Out Tongue

# 607
  • Вестерос
Откакто давам на моята ам преди да легне да спи за нощен сън, спря да се буди към 5,6 за мляко. Вече над месец. Става около 8, 8 и нещо. Заспива около 21:30

# 608
Блонди, съжалявам за случилото се. Аз също съм го преживяла с първата си бременност. С времето всичко минава. А и си имаш прекрасно детенце, което ще ти помогне да преодолееш тъгата. Кураж!

Аз все още кърмя, но сме в период на “плавно отбиване”. На годинката оставих само вечерното и нощното кърмене - много лесно започна да заспива на обяд в леглото си. От няколко дни съм махнала и сукането за запиване вечер - приспивам я с гушкане, няма проблеми. Но продължава да се буди по няколко пъти (1-2-5) през нощта с мрънкане и само на гърда се успокоява.

# 609
Процедурата мина бързо и безболезнено. Взели са материал за изследване и ще е готов след 20 дни. Казаха ми да не очаквам кой знае какъв резултат, обикновено пишели нарушена бременност и толкова. Казаха ми, че едва ли ще се повтори отново.

# 610
  • Вестерос
Аз ти препоръчвам да си пуснеш за тромбофилия към Геника например един пакет. Моето това се оказа след първата неуспешна. Имам познати с деца и придобита тромбофилия после.

HugHugHug

# 611
В нашият малък град не знам да има къде да се тествам 🤷♀ не става ли в обикновена лаборатория?

# 612
В нашият малък град не знам да има къде да се тествам 🤷♀ не става ли в обикновена лаборатория?
Блонди, говори с гинеколога си какви изследвания трябва да пуснеш, и питай в лабораторията дали ще ти пуснат тромбофилия . Предполагам че ще може , но може би ще излязат резултатите по късно, ако носят материала някъде в друг град.

# 613
Благодаря! Погледнах и в наша лаборатория и имат тест за тромбофилия. Утре съм на преглед при моя АГ и ще видим какво ще препоръча.

Блонди, говори с гинеколога си какви изследвания трябва да пуснеш, и питай в лабораторията дали ще ти пуснат тромбофилия . Предполагам че ще може , но може би ще излязат резултатите по късно, ако носят материала някъде в друг град.

# 614
Блонди, съжалявам за случилото се! Кураж и бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт