ДЕКЕМВРИЙската дружинка ще празнува скоро първата годинка! 🥳🎂 -- тема 6

• 26 518
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Лазарова  за мен е най-добрата от всичките от Сф. Ходила съм при 5 гастро . Има час в Неоклиник за 29ти .Записвай го направо,защото иначе чак за март месец.Прегледът е само платен 150-160лв с ехограф. Изключително любезна и разпитва от-до.
И ние ще ходим отново при нея ,но ще е пролетта.
Пс. Вяра ,писала си ми на лични.Пиши тук!
Докторката не работи  с НЗОК. Поне аз не знам и идея нямам какво са ти казали,но щом смяташ си запиши с направление час.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 19:35 от Edelvais123

# 526
Вяра в сряда вдигна 38 и ѝ излезе обрив по корема и лицето и червено гърло имаше. После започна да ака рядко. Нейната лекарка каза, че е късно за да има реакция от ваксината. Мина температурата, но тя само врещи, хапе, щипе, бие и не иска никой освен мен. Откачам вече. За капак от сряда духа силен вятър и не съм я извеждала навън.

# 527
Здравейте, група! Аз идвам с питанка и молба! Някоя от вас има ли клинове за бременни, с които иска да се раздели? Ние тука имаме само едно waikiki, ама то с тия цени, не ми се инвестира. Гледах по вторите употреби, ама зареждат само някакви дънки за кльощави бременни и се изнервям. С първата бременност ми бяха раздали два клина и ги скъсах между краката от носене 🤷♀ та така де, ако има някоя клинчета М размер или Л, нека да ми пише на лично да се разберем и за цени! Благодаря ❤

# 528
  • Вестерос
Пиши ми на лични. Имам клин и дънки.

# 529
Аз пера всеки ден, прахосмукачка веднъж на ден, мия пода поне 2/3 пъти 😀 Готвя всеки ден почти и за нея, и за нас. Общо взето си имам план за седмицата и си го действам.

В процес на отпадане на дрямка сме, редува дните уикендите обичайно спи по веднъж. Като е една дрямка си ляга много рано 19:30/20:00 и си спи до 8/8:30 много е яко😀

Свекърва ми има рожден ден, ще празнува с 50 човека на жива музика и ще се пуши, хич не искам да я водя малката не ми се струва окей. За сега сме се разбрали са ММ да ходи, ама ни е ясно,че ще излезем лоши. На фона на това,че сме на еъба на грипна епидемия, жива музика и пушачи вие как бихте постъпили?

Оставям ви снимка на библиотека и, покажете ми вашите

# 530
Боже как смогваш да готвиш всеки ден различни неща, че и да миеш пода по 2/3 пъти. Признавам в нас е пълен хаос. Пускам прахосмукачка през ден , сега се точа да взема робот ,че положението не се търпи. Малкия има фетиш към прахосмукачки , минавам хола за около час , защото я изключва ,дърпа , прегръща и ближе. Пералнята работи на макс , готвя едно нещо за всички ни. Нямам такова време да готвя по няколко неща. Гледам да е нещо което малкия го яде и по възможност да остане и за следващия ден ,за обяд примерно.
За рожденния ден даже нямаше да го коментираме с ММ. Дете/бебе на задимено място няма! Хеле пък с жива музика , цигарен дим ... няма какво да го коментирам. Ако ще на папата рождения ден да е, пак не бих си завела детето.
Сега се сетих , като бях бременна в 5месец някъде , баба ми се обиди защото не съм влязла у тях , Ами казах да седнем на беседката в двора. Баба ми е пушачка , у тях е димна завеса обикновенно. Айде като пуша и аз , няма проблем. Но и като бременна не стъпвах на такива задимени места. За нея беше " е кво като си бременна ". Е виждала е малкия точно два пъти и то през камерата. Ако ти се обиди и твойта свекърва , ще си направиш извод ,колко наистина мисли за детето , колко е показност.

# 531
Евала за организацията ти. Кажи ми, че имаш и по 2ч да седнеш с детето на пода да играеш и определено искам плана ти за седмицата 😁
При мен робота се пуска по 2-3 пъти на ден, всеки ден съм благодарна за него. Томас е луд по него понякога го пускам, за да свърша нещо друго аз🤣
Пера и суша нон стоп, готвя  1 нещо за второ абсурд да има време.
Все по спокойна съм от разхвърляното детето е по важно от подредената ми къща.
За РД изобщо няма две мнения детето работа там няма. При нас моя мъж изобщо не би се съгласил,  най-вероятно в прав текст щеше да каже на майка си,ако е искала внук и да присъства да го е мислила по-добре как ще празнува.
Библиотеката ще снимам по-късно,че трябва я подредя 🤣

# 532
В нашия град обикновено след 22ч дават в заведенията да се пуши, ако и при вас е така, може да "отбиеш номера" за 20-ина мин в началото(преди да са дошли гостите) и да изчезнеш,  когато се понапълни. Така всички ще са доволни...

# 533
Ее вие пък 😀 ставаме сутрин мием се, памперс преобличаме се, правя си кафе, храня цялото домочадие и нея включително. После си играем, въртя една пералня задължително, става време за първа дрямка аз си почивам по време на нея, става тя или излизаме или пускам прахосмукачка, обядваме и я оставям да си играе аз готвя, после чистя в кухнята измивам всичко😀 пак има време за някаква игра. Са не си представяйте,че тя кротува, рови по шкафовете яко, аз докато готвя я оставям да създава Хаус, после оправям всичко. Понякога се къпя с нея, понякога я слагам в количката и тя ме гледа😀 не готвя сложни работи макс час в кухнята, каквото ядем ние това и тя. Винаги имам някакъв снак за нея направен, тя не е от най-ядящите.

Иначе свекървата специално за нея го в направила от 18ч да може да дойде и тя, семейството на Мм не виждат нищо нередно да пуши около малки деца, всеки да ги пипа и тн. Винаги проблемите ни се въртят около това,че не позволяваме всеки да я пипа, храни, на нас ни е ясно,че ако отидем ще бъде показвана нали щото се гордее,че е баба 😀 няма лошо, разбирам го    Донякъде, проблема е,че за нея нашите причини никога никога не са валидни, винаги ние нещо не сме добре, какво толкова ще стане и подобни

# 534
Ето я нашата библиотека.  Както съм споделяла  Томас много обича книжки, така че имаме доста.

# 535
Ето и нашата малка библиотека
Любими са ни всички-и с капачета и със звуци и с местещи се капачета, като Бизи. За мен е голямо попадение тази за Римушките. Съветвам всеки да я купи, към 6лв.е. Има Боц боц пръстенце, Варила баба кашичка, Хей ръчички и т.н.Има снимки къде да докоснете детето, какво да му кажете и т.н.Много полезна книжка е и забавна.
Аз не само си свършвам домакинската работа, не само готвя но и вечер имам час и нещо за себе си. Моят мъж го гледа, а аз си пия виното и си гледам сериалчето. Успявам с всичко и съм навън за по няколко часа. Предполагам, че успявам с всичко, заради ранното ставане.

# 536
  • Вестерос
Тези хартиени съм й дала, има и други, но съм ги прибрала, за по-големи са.

# 537
Ние вече нямаме библиотека. Всички книжки се изядоха, скъсаха, на мястото на скъсаното продължава да се дъвче и плюе хартия навсякъде и изхвърлихме всичко. Отделно имахме и такива 3Д книжки, като ги разтвориш и изкачат някакви животинки. Тях ги разкатаха  още на първия прочит Joy

# 538
Ние вече нямаме библиотека. Всички книжки се изядоха, скъсаха, на мястото на скъсаното продължава да се дъвче и плюе хартия навсякъде и изхвърлихме всичко. Отделно имахме и такива 3Д книжки, като ги разтвориш и изкачат някакви животинки. Тях ги разкатаха  още на първия прочит Joy
Както се казва по ФБ    +1   😅🤣🤣🤣
Всичко  къса и яде .Отделно обича да чупи,да удря шамари,да хапе....

# 539
Аз съм на маниачка на тема чистота. Всяка сутрин дори и умряла чистя с прахосмукачка, с парцал не толкова често,прах забърсвам през ден,два. Видя ли петно на пода веднага го чистя. Не обичам да ми е разхвърляно, примерно одеялото на дивана да е намачкано, абе зле съм си. Тримата,барабар с бащата разхвърлят и мацотят и аз по тях оправям. Всеки ден е пералня,сушилня. После сгъване на дрехи,ако има много измачкани ги отделям и евентуално когато имам време ги гладя. Готвех всеки ден различно за всички едно( със свекърите живеем(10човека сме общо) заедно и се храним заедно)никога не ми е пречило просто самата идея какво да е е била проблем иначе няма ядове. От няколко месеца не готвя,поне това ми отпадна от задълженията, защото свекърва ми напусна работа и започна нова,но на 4 часа. Което мен ме устройва идеално защото тя пое готвенето. Трудно е доста особено с 3 деца на различна възраст. Добре че ги има тези детски градини. През делничните дни сме само с малката и е по лесно. Тя спи един път горе долу от 13и 30 до към 15и 30,16ч. Събота и неделя ми идва малко изнанагорно ама знам че и това ще мине. Момичета не се притеснявайте всичко минава и идват и по леки дни. Ето моя големия вече 2ри клас,само като се сетя кога минаха тези близо 9 години като един миг. Все едно вчера го гушках.  Целувки че много дълго стана.
За библиотеката от книжки не ми търсете всичко е разхвърляно по кашоните с играчки. Само тези за по големи съм дигнаха че малките ще ги скъсат.

Общи условия

Активация на акаунт