Пъзели 60

• 25 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Сигурно е заради наближаващия черен петък, някои сайтове вече пускат намаления. После идват коледните истерии. Аз мисля да се въздържам от куриери чак докато мине Нова година. Може би само, ако е нещо спешно и належащо...

# 151
  • София
За Спиди потвърждавам. Аз така получих Пеперудите от NalSi. А беше преди истериите с черния петък. Слагам снимката в скрит текст.

Скрит текст:

# 152
  • София
Аз затова ей сега поръчах коледни подаръци на децата край мен - да може да стигнат до мен и после всеки подарък до адресата си преди Коледа. Миналата година се подгових така от рано и беше много по-добре от друг път - доста по-малко стрес Simple Smile
А аз обикновено в такъв вид си получавам пратките по Еконт, ако са до адрес вместо до офис.

# 153
  • София
Пратката от Варна е добре Simple Smile

# 154
  • София
Записах се за мишлето, мерси Ioana_g

За Спиди и истерията мога да споделя, че и кутията на "Eurographics Masterpieces" е скъсана.
Не знам дали така е тръгнал обаче.

Сутринта тръгнах да поръчвам от Хиполенд и междудругото добавих три Клементонита. Имаше нещо което исках да видя на живо обаче и в магазина въобще не минах да ги отнеса. И май не съжалявам Grinning

Стискам палци на финалистките утре Hands Fist ще пътуваме по това време, но мислено съм с вас
:white_heart: Green Heart Heart саааамо наш'те
П.С. мислех, че ще стане бяло, зелено, червено Joy греда

# 155

Много красив и лек да редене. Благодаря на Весето. Имаше и вкусна изненада в кутията

# 156
Много е красив, не съм го виждала това изображение, каква марка е?

# 157
За сега си получавам пратките читави –да не чуе дявол Wink

Завърших този красотник и сега разбрах защо La Valletta иска да го нареди още веднъж и то сама. Този е от пъзелите, които сами се редят, въпреки че при мен това рядко се случва Wink.  Искаше ми се да не свършва, толкова качествен, с красиви цветове и много коледно настроение.

Имам още едни от серията и май ще го отворя и него, пък после ще се върна на зимния хилядник.

УСПЕХ на нашите състезателки Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 158
  • София
Ако исакш ми вярвай, но това го гледам вече една минута и в главата ми е само: какво ще да значи "сам се реди" - това не е възможно Simple Smile Обаче е готин!!

# 159
Ако исакш ми вярвай, но това го гледам вече една минута и в главата ми е само: какво ще да значи "сам се реди" - това не е възможно Simple Smile Обаче е готин!!

SmileSmileSmile
Писах, че при мен това се случва много рядко, досега може би 2-3 пъзела са били толкова лесни.

# 160
  • София
Не, аз те разбрах съвсем добре - просто не проумявам как точно този е от редките Joy Ама това е защото всеки си има камбанарийка Wink

# 161
Поръчвам си понякога разни неща от Турция през едно момиче във ФБ. Попитах я за пъзели и тя ми даде този линк. Още не съм го разгледала. Който го интересува може да хвърли по едно око.

https://www.puzzledepo.com/1000-parca-puzzle

Харесах този. Дали го има по нашите ширини

# 162
  • София
Поръчвам си понякога разни неща от Турция през едно момиче във ФБ. Попитах я за пъзели и тя ми даде този линк. Още не съм го разгледала. Който го интересува може да хвърли по едно око.
https://www.puzzledepo.com/1000-parca-puzzle

mery_poppins1, при какви условия доставя момичето?

Готова съм с девойката с колелото. Към кого трябва да отиде сега пъзелът?
Мона Лиза, много благодаря за възможността да го наредим! Много ми хареса! Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip

# 163
Включване и от мен.

The Raven calls the animals 1000 Pomegranate

По принцип не обичам да редя животни, но този пъзел е изключение, и колкото ми хареса картината, токова и предизвикателство си беше.

Дами да припомня на 18 ноември, другата събота ще се съберем да редим на обичайното място, Бухтичка е специален гост. Ще се радвам да ви видя всички.

И утре успех на нашите отбори.

# 164
Мери, много са хубави и двата. Аз ще ти се доверя и при някое намаление ще ги дебна:)

Общи условия

Активация на акаунт