Пъзели 60

• 25 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
абе, къде трябва да пуснат линк за финала?

# 166
  • Варна
Дами, дайте, моля, линк къде да гледам състезанието. Рових, търси, тц

# 167
https://fb.watch/oeYenSrejs/

Успех на нашите! Не виждам какъв е пъзела?

# 168
Ето този пъзел ще редят

# 169
Труден, но забавен изглежда:)

# 170
  • София
Човек докато си направи кафе, вече и линк има, и пъзела знаем Simple Smile Айде наш'тееее!

# 171
  • Русе
Успех момичета,силно стискам палци за отлично представяне.Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Пъзела е забавен,но няма да е много лесен според мен.Ще пада взиране в човечетата Flushed

mery_poppins1,ако не си обещала на някой втория Галисон с птичките бих го приютила.И на мен и е интересно какви са условията на доставка от Турция

# 172
  • Варна
Гледам и стискам палци за нашите

# 173
  • София
Май си е труден пъзелът - не виждам никой особено напреднал. Боже, добре, че не реших да участвам!  

Някой знае ли как можем да си поръчам пъзели от Турция? От линка на Мери си харесха 5-6...

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 11:54 от ToniShu

# 174
  • София
Аз чак сега се включих да гледам. Бухтичка и Патето са доста напреднали, другите не го видях. Има ли някой завършил?

# 175
Май си е труден пъзелът - не виждам никой особено напреднал. Боже, добре, че не реших да участвам!  

Някой знае ли как можем да си поръчам пъзели от Турция? От линка на Мери си харесха 5-6...
И аз си харесах 2-3

# 176
  • София
Евето и Мимок и те са почти накрая. Ама и другите участници ъсщо. Изобщо не разбрах какво стана, че така рязко дръпнаха.
Май няма завършили засега.

Оп, едни готови. Като гледам оставащите части, Бухтичка и Патето ще са трети някъде май.
Пак корекция: ГОТОВИИИИИ Heart

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 12:18 от ToniShu

# 177
# 178
В чата са писали четвърто място за Елица и Пламена и първа утешителна награда, каквито и да бяха наградите. Забравила съм ги

# 179
  • София
Е, може и да съм изтървала някой финиш значи Sad И пак е сууупер! След тях веднага нашата adelka ли завърши?
БРАВООО и на Евето и Мимочето! Ей, златни са ни момичетата всичките (Илияна Раева да завижда)!

Общи условия

Активация на акаунт