Пъзели 60

• 25 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Криси и Гери, Кати и Кари, Ади и Стела, и Алекс и Цвети грабнаха 6,7,8 и 9 място със секунди разлика 1:58/59. 2:05 за Евелина и Мария, и последното 10 място - копирах директно от поста. Елица и Пламена ги смениха на пето място.
Браво момичета, страхотни бяхте

# 181
  • София
Браво, момичета!!!

# 182
  • Варна
Да докладвам от "кухнята" на събитието. Всъщност емоцията като зрител е много по-голяма, отколкото когато участваш в състезанието. Когато участваш изключваш околния свят и се концентрираш в пъзела. Нямаш време да гледаш кой до къде е, а когато започват да обявяват финалистите слабо те интересува, тъй като ти си имаш пъзел за редене.
Като зрител обаче виждаш общата картинка и колко близо до финала са всички, и можеш съвсем спокойно да се развълнуваш и зарадваш за участниците.
Много се радвам, че имах възможността да участвам на пъзелмания. Доста се боях първоначално да не преча повече, отколкото да помагам. Оказа се, че не съм никак бавна. Освен това масата на Бухтичка е страхотна за редене Laughing
Като заключение, крайно време беше и тя да спечели някаква награда на пъзелмания, и аз помогнах това да се случи Champagne Tada Party Time Sunglasses

# 183
  • София
Браво момичета, страхотни сте!

Следобедни спомени, Black sea, 1000 части

# 184
Огромни благодарности на патето, че се съгласи да ми прави компания Hug Добре ни се получиха нещата в крайна сметка, и наааай-сетне счупихме каръка Satisfied Седма пъзелмания за мен и пети финал, никак не може да се каже, че се случиха лесно и бързо при мен нещата Joy Та най-сетне стигнахме поне до утешителна награда, на пето място завършихме, до четвърто получиха от големите пъзели на Трефл Satisfied
По-добро класиране от това надали ще видя Grinning

Супер представяне и на другите ни отбори, Аделка също успя да грабне утешителна (ама иначе не е бърза), а последните минути бяха много инфарктни, защото няколко отбора бяха близко, но Евето и Мимок се пребориха за десетото място и последната награда, поздравления на всички HugHeart Мишо и Анди също бяха супер, имаха доста наредено когато гледах, но трябва да си върна стрийма като ми остане време.

# 185
  • София
И ние успяхме да влезем в кръга на победителите. Качеството беше ужас, но с Мими се справихме. Накрая само стискахме палци да финишираме преди да обявят края.

# 186
  • София
Чудесно представяне, момичета, поздравления!
Да отчета пътуващите при мен. Наредих пауна,Тони, благодаря. Уж 550 части, лилавото и червеното тръгнаха добре, и после лееекичко се повъртях, особено на зелените парченца.
Видях се с евето и взех "напушения" Амстердам, но явно на мен дрогата ми е малко  и още не съм го започнала.

# 187
Хей, благодаря на всички за подкрепата!!!
Аз да ви кажа, че ми беше толкова спокойно на този финал, защото бях сигурна, че ще си останем да дореждаме много след като са обявили последния завършил, че въобще нямам идея как успяхме да се доредим до утешителна.
Иначе качеството беше наистина трагично, нямам идея колко пъти пренареждахме цели участъци и пак си казвам, че този тип пъзели хич не са за отборно състезание.
Чух, че обявиха Бухтичка и Патето преди нас и направо си умрях от кеф. Накрая не разбрах за Евето, но браво и на вас момичета. Hands Clap Hands Clap
Бухтичка, ако направят състезанието или поне финала на живо съм сигурна, че ще видиш по-добро класиране, но това е друга тема Stuck Out Tongue

Та, ако не сте виждали пъзела от финала, споделям LaughingLaughing

# 188
Браво на нашите състезателки!!!
Картинката на пъзела е много по моя вкус, жалко че качеството не е било на ниво.

Зори, птичките са свободни. Като ги наредя и ще ти пиша.

За доставките от Турция - харесвате си нещо и питате момичето колко ще Ви излезе до България, ако Ви устройва цената поръчвате и като пристигни при момичето, тя ги изпраща по куриер за ваша сметка.
Някой, ако го интересува, много да дам линк във ФБ към страницата и момичето.

# 189
Би ли дала линк, благодаря ти

# 190
  • Варна
Браво, момичета. Гледах почти през цялото време, но само Бухтичка успях да позная. Имената бяха изписани с толкова дребен шрифт, че нищо не можах да прочета.
Амбицирахте ме, почти завърших първата половина на баРАлинките.Ако не знаех, хич нямаше да разбера, че е с гола ц..ца.

# 191
  • София
И аз бих искала линк за момичето, което доставя от Турция.

# 192
Браво, момичета! При този труден пъзел, резултатите ви са направо фантастични. Hug

Аз ви каня на чай, буквално и преносно. Heart Eyes

Tea for Two, 1000 части
Ravensburger

Сигурно всички познавате серията Me to You и мечето със синьо носле,  което носи посланието за топлина и щастие.
Отдавна купих пъзела от Stensfild, но чаках подходящия момент да го наредя и споделя с вас. На мен много ми хареса, а и не съм попадала на пъзел от серията в бг. Пускам го да пътува, заедно с кутия чай и пожелание за спокойни, уютни дни и споделени празници. Hug
Скрит текст:

# 193
  • София
Беше страхотно състезание. На Евето около сто пъти накрая и повтарях "Можем Еве". Като не спечелихме първите 3 места, сега 10 място ми е много сладко. Хванахме последният влак....
Благодаря на всички за подкрепата!

# 194
  • София, България
Vox, страхотен жест! Пъзелът е абсолютно прекрасен!
Аз довърших Дамския брънч, много ми хареса, но успях да го наредя само защото беше разделен на две. Еве, благодаря ти за възможността!
Снимка има, но от телефона не мога да я завъртя, така че по-късно.
Момичета, всички сте се справили уникално! Гордея се с вас! Не можах да гледам нищичко, защото бяхме на театър с Джо, но стисках палци! Час и малко за този пъзел, кой заблуждават, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт