Пъзели 60

• 25 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Като ми остане време ще погледна поста, на мен не ми изглежда измама, просто не ми изглежда изгодно Joy
По-евтино ми е да дам 3 лв. на Габиели отколкото на Спиди и Еконт пратките Joy

Hot Spring, този и аз съм го харесала, освен да се организираме нещо заедно Joy

Флорида, аз пасувам за пътуващия.

# 271
Този човек във фейсбук и на мен ми е съмнителен. От какво точно печели? Puzzle.de да плащат на комисионери, не вярвам.

Редактирам се, на сайта си имат линк за партньорски програми. Признавам, че се изненадах 🙂 Може и да не е измама значи.

Статистиката при мен е плачевна. Миналата година бях наредила 50-тина пъзела, не помня точно, но малко над пъзел на седмица. Тази година не знам дали ще стигна и 15 (до момента са 9).

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 10:04 от Ghibli

# 272
Привет!
Приемате ли нови членове? Simple Smile
Много обичам да редя пъзели, но покрай двете деца (едното е бебче на 9м) и две кучета малко не остава време за това ми хоби, но бавно и славно слагам по някое парченце на ден. Надявам се, че мога да де включвам при вас Hug
В момента редя една картина на Ван Гог, много синьо и слънца, когато е готов ще покажа Hug

# 273
Добре дошла! Предупреждавам, че има опастност да се заразиш със следене и купуване на голямо количество пъзели😁

# 274
И аз мисля, че този получава голяма отстъпка. А и плащането е накрая, с наложен платеж. Аз мисля да поръчам и ще дам отзив.
Hot spring (summer Simple Smile), този ми стои в любими в Амазон от много време, ама не го намалят
Бухтичка, Габиели последно бяха 4 лв на кг от Германия, вдигнаха цените. Т.е. 3 пъзела идват около 12 лв. Спиди няма да излезе 12 лв доставката.

# 275
  • Варна
Бухтичка и Горещата градска, този и аз го гледам и му се облизвам. Даже съм го сложила в количката и може би другата седмица на заплата ще го взема. Ако не бързате, давам назаем да редите с единственото условие да ми го върнете разделен на две и с отделна рамка. Ако имаме сделка, казвайте 🤗

# 276
  • Варна
Добре дошла, Little Miss Ratatouille. Дано прекараш много приятно време сред нас. Потвърждавам думите на Горещата.Само ще допълня, че заразяването става неусетно и е безвъзвратно.

# 277
Благодаря, момичета момчета

Не съм пазарувала до сега сама от Амазон и може би това ще "ме спаси" за малко Joy
Макар че цените, за които говорите, звучат адски примамливо

# 278
HighSpeed, имаме сделка, даже мисля, че говоря от името на двете с Бухтичка 😁

Little, аз си пазарувам само от Озон и от другарчета;)

# 279
Йоанка, не знаех за увеличението на Габиели. Не съм получавала мейл от тях, последно си взех пратките миналия понеделник и си бяха на 3 лв.
Така или иначе за нещо, което мога да си свърша и сама пак не виждам особена далавера в цялата работа, но дано да е коректен човекът, ще кажеш после.

HighSpeed, аз принципно бих го взела, просто като е така назаем все го отлагам и не знам кога ще стане Joy Може би лятото да го вземе, че после да ме сръчка да мина и аз, за да ти го върна Joy За разделянето нямаш проблем иначе.

Little Miss Ratatouille
, добре дошла Hug Успех с твоя пъзел, ще чакаме да го видим, хвърлила си се на трудното директно Grinning Не е лесно с бебче, аз така спрях да редя когато се роди голямата ми дъщеря и се върнах към пъзелите 12 години по-късно Joy Иначе с малката редях само докато спеше в началото, все беше нещо.

# 280
  • София
Little добре дошла, аз от чужбина много не пазаруувам, но виж озон и другарчетата ги отразявам редовно Simple Smile
Аз също се замислям за едни Джелинита да си поръчам и то защото не ми се занимава с поръчки Simple Smile
От Озон не съм си купила нищооооооо от този черен петък.
Мъжа ми возил онзи ден с колата шефа си, и той я разглеждал. Останал е впечатлен от количеството пъзели в багажника, а там бяха само няколко пъзела за Мона Лиза и Йоана, нито един мои!!! Казах му да не го води в нас защото е страшно Simple Smile и то от тези дето се виждат, а аз имам и скрити Simple Smile

# 281
Ох, Еве, той петъкът още не е дошъл, но ти нищо не си купила, браво JoyJoyJoy
Иначе свекърът като беше влязъл в мазата ни съвсем сериозно попитал "това нормално ли е" Joy

# 282
Йоанка, не знаех за увеличението на Габиели. Не съм получавала мейл от тях, последно си взех пратките миналия понеделник и си бяха на 3 лв.
Така или иначе за нещо, което мога да си свърша и сама пак не виждам особена далавера в цялата работа, но дано да е коректен човекът, ще кажеш после.
Моя грешка, вдигнаха от Англия на 5 лв. Извинявай.

# 283
  • София, България
Колко да му е отстъпката на този човек, че да поема и транспорта от Германия до тук? Дори и 40% да е, което не е възможно, на един пъзел от 10 евро е 4 евро, да опакова, да изпраща, колко ще му останат след транспорта и това при положение, че успее да докара голямо количество, а не 5 пъзела. И накрая като тегли чертата и плати данък върху приходите от куриерите? Според мен изобщо не е възможна тази работа.

# 284
  • София
Ох, Еве, той петъкът още не е дошъл, но ти нищо не си купила, браво JoyJoyJoy
Иначе свекърът като беше влязъл в мазата ни съвсем сериозно попитал "това нормално ли е" Joy
Той е останал само впечатлен, само да го видя ще се пазаря като ходи по екскурзии да ми носи пъзели. Simple Smile не само някое дете да намаже някоя останал количка Simple Smile

Аз от Озон не съм купила, но за сметка на това от Аделка чакам пъзел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт