Пъзели 60

• 25 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
E, Весе, пак ме биеш отвсякъде Joy Аз гледам, че до края на годината ще ги направя 200 и съм в тих ужас. А си мислех, че повече от миналата година няма накъде Neutral Face
От общото редене и в Испания не ги броя, но те не са и чак толкова много.

# 256
  • Варна
Добро утро. Дами, варненки, ако има желаещи за този пътуващ пъзел, надявам се днес да го завърша, да ми пише, моля.

https://www.ozone.bg/product/pazel-good-loot-ot-1000-chasti-rafa … e-of-color-green/

Невероятно красив и не безумно труден, че да се загуби удоволствието от реденето.

# 257
  • Варна
Аз съм наредила 9 + приблизително 2 половинки от състезанието = 10 Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing

# 258
  • София
Аз в таблицата съм качила 72 пъзела, не мисля че съм качвала от световното, от Люксембург, от пъзел мания и общите събирания за редене. До края на годината ще ги направя около 100. Днес ще прегледам по снимките в телефона да видя какво ще излезе Simple Smile
Редактирам се наредените са 112, като в Испания имам 7 пъзела индивидуално и в отбор и в Люксембург пак толкова Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 07:28 от евето

# 259
  • Варна
Мен направо ме е срам да кажа колко много НЕ съм наредила, само купувам и трупам. Но ще им дойде времето Simple Smile

# 260
  • София, България
Аз нямам никаква представа колко съм наредила. Мързи ме да поддържам таблица, а идеята всъщност много ми харесва. Мога да започна поне някакъв списък да си правя.
Победих Пауна, беше труден, но много цветен!

Случайно някой да има този пъзел?
Беше го показала angel baby и много го харесах, докато се наканя да го купя и свърши.
https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1000-chasti-unicorn/

# 261
Видяхте ли този пост в групата във фб Пъзели?

# 262
  • София, България
Да, според мен е измама. Няма как да стане.

# 263
И според мен има нещо нередно тук, не може да е истина.

Относно математиката, аз само грубо нахвърлих бройките, но сега като си отворих приложението, всъщност наредените от началото на годината са ми 217 Scream Как е станало това, идея нямам. Колко съм купила не знам, но чакащите ми са 147 по таблица, в която редовно откривам, че не всички са добавени. Лудница направо Laughing

# 264
  • София, България
Еми реално ако редите по 200 пъзела на година, да имаш 100 на склад си е едно нищо. Joy

# 265
Подстрекателка 🤭

Аз каква красота си харесах, но ми се иска да е много намален😁
Разгледах и предложенията в озон за понеделник и вторник - нищо кой знае какво. В Любими обаче се изчерпаха няколко, които наблюдавах.

# 266
  • София
Понеже обожавам математиката и точността знам всичко, какво съм купила, колко струва и бройките на купени, продадени, наредени и чакащи Joy Правя си една екселска таблица и всичко записвам.
Тази година до момента имам наредени 73, чакащи са 79. Предполагам, че ще вдигам бройката, защото в началото редях много бавно /този месец става 1 година от както редя пъзели, като изключим детските/.
Пожелавам си чакащите да успея да ги намаля до 20-30, а дано ама ...

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 14:39 от gurgolina

# 267
Хаха, вие ме веселите. Отворих си снимките. Добре, че имат дати. Цели 28 пъзела съм наредила до момента тази година (11 мои). Очаквах да са по-малко Simple Smile
И още един контраст. Никаква сила не може на ме накара да подържам таблици и да изчислявам суми дадени за каквото и да е. Дори да започна такава, ще спра до я поддържам на второто вписване Wink

# 268
Да, добре сме със здравето.

Да ви кажа премисляйки нещата, голямата бройка при мен се дължи на всички вас, щедри души сте и все ми пъхате пъзели в ръцете. А покрай общите реденета за тренировка и пъзелите на Световното има едни 40 пъзела плюс.

А за доставката, не е ли възможно този човек да получава голям процент комисионна ако поръчва 100 пъзела на куп да речем и да има редовен транспорт на други неща и покрай тях пъзелите. Предлага преглед и безплатно връщане.

Минаха няколко пътуващи през мен. Благодаря ви, че споделихте.

Black sea , хубав, но ми се стори много хлабав като сглобка. Heye, са голяма забава и много лесни за редене, както са разделени на две.

Скрит текст:

# 269
Един красив и лесен пъзел за редене на Едука - 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт