Пъзели 60

• 25 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София
Аз озон и друг път съм ги хващала, че цената "уж" с намалението е колкото нормалната цена в други магазини Confused

# 241
И мен много ме дразни това ПДЦ, въобще не мога да преценя колко е намалението, но поне може да се комбинира с ваучери за отстъпка, а тези с процентите не могат.
Аз се радвам, че за сега нищо не ме изкушава, та ще видим в петък как ще е положението.

Днес гледах, че Карън е качила видео с обобщение на всички финали на Световното. Не успях да го изгледам цялото, повече от час е, но има много интересни моменти. Хич не й харесвам акцента, но не мога да не призная, че видеата й са супер добре направени.

И да ви споделя какво завърших тази сутрин. Редеше ми се нещо леко и неангажиращо и този беше точно такъв. Единствено гланца ми дойде малко в повече и най-вече за това, че не може да се реди на лампа, иначе щеше да е готов още вчера, но иначе качеството на марката е доста приятно.

Home Sweet Home
eeboo 1000 pcs

Утре мисля да пускам в групите тези за продажба. Ако някой си хареса нещо да казва:
Скрит текст:

# 242
  • София
adelka аз искам Равенсбургера на Карън

# 243
Аз искам този на eeboo, който си показала нареден, може в една доставка с Евето

# 244
Аз искам Д-тойса Париж и Трефл Прайм.

# 245
  • София
Ц-ц-ц.... Еве, пак те изпуснах Laughing

# 246
  • София
Ц-ц-ц.... Еве, пак те изпуснах Laughing
ами аз ти казах, че се нагърбваш с трудна задача Simple Smile

# 247
Познато??? Simple Smile

# 248
Не знам за вашата математика, но при моята все не ми излизат сметките. Thinking
Стартирам годината със 120 пъзела, редя 140 и завършвам същата година със 150 чакащи SmileySmile

# 249
  • София
Аз тръгнах за Испания с един и се върнах с 10, за Люксембург тръгнах с 0 и се върнах с 3!!!!
Луда работа Simple Smile

# 250
За тези, които се интересуват за поръчки от Турция (дрехи, за дома, обувки и други).
https://www.facebook.com/velaturkey

Турски сайт за пъзели
https://www.puzzledepo.com/

# 251
Пуснах си видеото на Карън. На 59:22 показва нашите момичета как финишират.

# 252
Аделка ме провокира да преброя и аз колко пъзела съм наредила тази година досега.
Чак и аз се изненадах.
Може би зарди подготовката за Световното Joy

207броя

как е възможно не знам, но броя и тези, които сме редили заедно за подготовка.

имам 117 на изчакване, като гледам едва ще ми стигнат за половин година Flushed

# 253
  • София
Аааа, Весе, не се знае. Включи пътуващите и всички нови, които даже не знаеш, че ще купиш, и ето ти математика като на аделка. Joy

# 254
И аз преброих моите. 104 пъзела съм наредила тази година. Все си мисля, че съм купила по-малко, ама имам в момента повече налични от януари тази година. Как ли става този номер 😃

Общи условия

Активация на акаунт