Пъзели 60

• 25 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София, България
Весе, за мен Пиза ако може.

# 301
  • Русе
Little Miss Ratatouille,Добре дошла в групичката ни.Тук ще ти бъде приятно,сигурна съм Purple Heart
Аз още нищо не съм поръчвала от Озон.Един пъзел на Black see-lite исках да поръчам и докато се чудя с какво да го комбинирам той се изчерпа.Ако някой го има и няма да го задържа да ме има предвид
За този говоря https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-ot-1000-chasti-melo … romat-na-tsvetya/

И набързо днес успях да наредя този-Едука 500ч
Оля,бързо да оздравяваш Flowers Apple
Аделка,,ако става въпрос за караваните,бих си го купила от някой.Не мога да се ангажирам в момента с пътуващи,защото напоследък нямам достатъчно свободно време.

# 302
  • Варна
Аз редих Grafix. Беше ми се паднал някакъв с леко огънати (на дъга) парчета и една липса. Пъзелът, който озон изпратиха, за да си намеря липсващото парче, беше без забележки. Бях заключила, че с добра промоция си струва, но аз не съм много критична.
Весе, може ли за мен Heye-то с Рилския манастир?

# 303
Бих откупила този с манастира, моля Hug
И май нещо с цветя виждам на Арт пъзел, 1500ч
В реда на мисли с купчините пъзели, ето една купчина, която ще си заминава, ако някой иска нещо да каже.

А ако искате да се реди и този Шерлок Холмс като пътуващ или нещо друго, моля кажете ми, защото съм с впечатление, че моите картинки не са от най-предпочитаните.

# 304
Аделка,,ако става въпрос за караваните,бих си го купила от някой.Не мога да се ангажирам в момента с пътуващи,защото напоследък нямам достатъчно свободно време.

Зори, за този става въпрос:
Скрит текст:

Аз на Grafix нищо не съм редила, нещо не ме грабват картинките, но ще имам предвид, че качеството е прилично, ако ми хареса нещо.

# 305
И аз не съм редила на Grafix, но останах с впечатлението, че не са много качествени. Забелязах във фейса, че някой си беше накупил техни и след като е наредил един, продава другите неотворени🤔 Така бих направила, ако ме е подразнило качеството.

# 306
Мона Лиза май беше редила, че помня, че ме разубеди да купя един.

# 307
  • гр. София
Зори, благодаря, днес съм по добре от вчера и от неделя. Упражнявах се в голямото спане, заради температурата. Днес не съм спала Joy
Не съм редила на Grafix  и не съм купувала. Не мога да дам мнение за марката.

# 308
Дами, записвам, Патето беше първа за Рилския манастир, та ще е за нея, Пиза за Мона Лиза, Little Miss, цветята са тези на Клементони

А арт пъзел е този

Всички са в пликчета на по 500 Joy
Ще кача и този Шерлок в списъка, пък ако няма други желаещи ще се разберем с Оля.

# 309
Розовият на Арт, моляяяя Heart Eyes

# 310
Little Miss, с удоволствие, карсив е, явно имаме сходство във вкусовете, и аз имам няколко наредени на Ван Гог, доста ме чакат, но Нощното небе, което си подхванала още не се осмелявам да подхвана. Ти ще се справиш.

# 311
Подхванах го миналата седмица, но с по половин час на ден и без събота и неделя, толкова. Мъжът ми като го видя и констатира "ти си луда" Joy
Little Miss, с удоволствие, карсив е, явно имаме сходство във вкусовете, и аз имам няколко наредени на Ван Гог, доста ме чакат, но Нощното небе, което си подхванала още не се осмелявам да подхвана. Ти ще се справиш.

# 312
  • Варна
Аз си купих 4 на Grafix, двата вече ги наредих. Картинките ми харесаха, а също и цената. Не съжалявам за покупката.

# 313
  • София
Здравейте, миналата седмица споделих разочарованието си от Dixit. Редих Син колаж от 1000 части, за мен много зле беше сглобката всяко парче ставаше навсякъде, не можеш да местиш повече от една част, освен това снимката на предната страна е част от пъзела не целия (нямам снимка, че се прибирам късно и светлината е много зле). Ушетата бяха изрязани еднообразно. Вчера реших да подредя в работата другия, който имам на марката 500 части, Приключенията на дракончето. Сглобката не е велика, но ми хареса, по разнообразни са ушетата, могат да се пренасят по няколкочасти. Редих го обаче, като искарах на екрана, на компютъра снимката от озон на целия пъзел.
Снимките не са много добре, че в работа светлината не пада добре.
Приключенията на дракончето, Dixit, 500 части

# 314
  • София
Ще пускам поръчка в Озон без нито един пъзел в нея Simple Smile ако някой от София иска нещо да не плаща доставка да пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт