Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите на Бракстън Хикс?
Какво означава повишената стойност на фибриногена по време на бременност?
Какви са препоръките за приемане на Магнерич по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите на Бракстън Хикс?
-
Какво означава повишената стойност на фибриногена по време на бременност?
Повишената стойност на фибриногена по време на бременност, като например 4,56 в случая ви, обикновено се счита за нормална. За бременни жени горната граница на нормалните стойности е около 5,5-6. Увеличаването на нивата на фибриногена с всяка изминала седмица се счита за нормално и не представлява проблем.
-
Какви са препоръките за приемане на Магнерич по време на бременност?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на разкъсване на шийката на матката по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните дозировки и продължителност на употреба на но-шпа и утрогестан по време на бременност?
Иначе единственото от което не съм посмяла да ям е сурова риба или месо.
И мезета хапвам по малко и руска салата от Берьозката (ох, на мама)....
В крайна сметка, не остана още много време, ще постискаме зъби, после има да плюскаме цял живот.... Като изключим периода на кърменето, хаха
За сладкото нямам особена спирачка обаче...
Отдъхнахме си! Доктора беше категоричен. Още около 1 месец и излизам в 45 дневния болничен и се надявам да не ме задължи да лежа. Ще си почина, понеже сега ходя още на работа, не е нещо натоварващо, на компютър съм, но пък си е досадно да имаш работно време.
Определено влизам в режим на „гнездене” хахаха .
И температурата. И гледаме на телефоните как е в сухо време навън, как е с мъгла, как е на сняг