Политиката в България - Тема 5

• 556 880
  • 18 099
  •   1
Отговори
# 150
За съжаление Терзиев не се разграничи от ДС!!!
хората трябвало да разберат, че ДС било нещо нормално...
https://desebg.com/2011-01-16-11-42-13/5619-2023-09-12-11-19-19

Това е малко пресилено все пак и той не е казал това, което го изкарват, че е казал. Всяка държава има и външно разузнаване, и вътрешна сигурност, и борба с престъпността... Срамният отдел на ДС е бил шесто управление.

# 151
Не, не се изтърка. Не и след като на Ваня Григорова и вадят, от ППДБ, че е путинитска

Пак казвам - най-малкото заради зелените политики. И заради това кой го издига - партии като ПП и ДБ работили с Манолова и били във властта с Нинова.
Нека да видим обратното - по какво личи, че е десен? Заклеймил ли е гейовете? Изказвал ли се е срещу зелените терористи? Застанал е зад строителството? кое му е дясното?

# 152
  • София
А иначе аз си посипвам главата с пепел, задето реших, че Григорова се е закопала с онези нелепи изказвания. Изглежда обаче са били нелепи само за мен, а Григорова съм я подценила, понеже тя по-правилно е оценила нивото на избирателите и е отблъснала трима, ама привлякла петима...

Не си сама. Също мислех, че след като ВГ предложи на хората 1) да им демонтира жилищата, 2) да превърне децата им в шлосери, 3) да преобрази центъра по модел на троянския, и 4) да реши колосалния проблем с обществените нужници, ще материализира сериозен вот срещу този див популизъм/болшевизъм. Уви.

Приготвяй повече пепел.
Ако Терзиев е мечтал за убедителна победа над Григорова трябваше да излезе на дебатт с нея, за да се види колко е куха. В действителност той се скри като мишка и ѝ направи услуга.

Не се е скрил като мишка, тъй като през седмицата излезе на дебат срещу Григорова, когато тя се криеше като такава. Цяла седмица ще се занимава само с Григорова да я преследва по ефирите?
Григорова сама се показа колко е куха, но и софиянци - също. 46% от гласувалите столичани желаят децата им да редат паважи. Интересно.  

Лустрацията откога трябва да обхваща и наследниците на сътрудниците на ДС? И до кое коляно да са лустрираните наследници, за да сте по-спокойни?

Още сме си със средновековното мислене - всички трябва да са наказват до 9-то коляно!
Миналото на Борисов е доста по-интересно и свързано с мафията, но за него няма проблем, че гласуват десни. Жалка работа.

# 153
  • София
Лорде, ставаш по детински смешен. Преди още тази звезда да изгрее на хоризонта на кметските избори, някои сме я слушали в пространствените й крясъци по телевизиите за руската газ. Няма нормален човек, който после да иска да дебатира с нея. То, да дебатираш с дистанционно управлявана радиоточка, си е сериозно предизвикателство.

# 154
А иначе аз си посипвам главата с пепел, задето реших, че Григорова се е закопала с онези нелепи изказвания. Изглежда обаче са били нелепи само за мен, а Григорова съм я подценила, понеже тя по-правилно е оценила нивото на избирателите и е отблъснала трима, ама привлякла петима...

Не си сама. Също мислех, че след като ВГ предложи на хората 1) да им демонтира жилищата, 2) да превърне децата им в шлосери, 3) да преобрази центъра по модел на троянския, и 4) да реши колосалния проблем с обществените нужници, ще материализира сериозен вот срещу този див популизъм/болшевизъм. Уви.

Приготвяй повече пепел.
Ако Терзиев е мечтал за убедителна победа над Григорова трябваше да излезе на дебатт с нея, за да се види колко е куха. В действителност той се скри като мишка и ѝ направи услуга.

Не се е скрил като мишка, тъй като през седмицата излезе на дебат срещу Григорова, когато тя се криеше като такава. Цяла седмица ще се занимава само с Григорова да я преследва по ефирите?
Григорова сама се показа колко е куха, но и софиянци - също. 46% от гласувалите столичани желаят децата им да редат паважи. Интересно.  

Лустрацията откога трябва да обхваща и наследниците на сътрудниците на ДС? И до кое коляно да са лустрираните наследници, за да сте по-спокойни?

Още сме си със средновековното мислене - всички трябва да са наказват до 9-то коляно!
Миналото на Борисов е доста по-интересно и свързано с мафията, но за него няма проблем, че гласуват десни. Жалка работа.

Зависи какво разбираш под дебат. Национален дебат нямаше. не говорим за интервюта по радио или някой сутрешен блок. Говорим за дебати каквито са предавали по телевизията - Радев-Герджиков, Радев- Цецка Цачева всики телевизии да предават два часа дебат в най-гледаното време.

Не може на един човек фирмата му да е дъщерна на бащината му и да не го смятаме за комунистическо юпи.
Не може да си комунистически потомък и да си роден пред 1989 и да не искаме лустрация.  Светът ще започне наново едва за онези родени след 1989 и то ако са нямали як гръб

# 155
  • София
Ванчето си е путинистка. Има си прякор Ванчето газпрома. Но махни това.
Тя е проста като гъдулка. Остави й боята. Кой ще гласува за откровени глупости?

От началото на войната в Украйна ни плашеше как ще загинем без руски газ.
Е, паметта българска - помним какво сме яли на закуска и толкова. Grinning

# 156

До 9то коляно. На финала ще се окаже, че трябва да внасяме съвременния еквивалент на фамилия Сакскобурготски, за да има кой да управлява страната…защото силно се съмнявам, че и всички скачащи тук нямат поне шести братовчед, който е бил член на БКП/ДС и т.н.

На моменти ме е яд, че Ванечка не стана кмет на София…да гледам сеира на всички, които днес демонстрират равнодушност пред това, което можеше да се случи. Но не се случи, защото други хора направиха компромис.

# 157
  • София
И днес половината ГЕРБ е гласувал за Ваня Григорова. Стройна организация с "Любезното съдействие на..."
Сега ще извиват ръце и в ОС.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 14:47 от asa

# 158
  • София

Баце събужда съчувствие. Все пак е ял филии с мас. Докато Терзиев си е мазал мармалад отгоре. Laughing

# 159
Ванчето си е путинистка. Има си прякор Ванчето газпрома. Но махни това.
Тя е проста като гъдулка. Остави й боята. Кой ще гласува за откровени глупости?
Ми виж колко хора гласуваха за нея. После се сърдят като кажеш, че електроратът не блести с особено голям умствен капацитет.

Ох, дъщерна на бащината му фирма.
Прав е Хоуп, то по тази роднинско-милиционерска логика накрая наистина няма да има кой да ни управлява.

# 160

До 9то коляно. На финала ще се окаже, че трябва да внасяме съвременния еквивалент на фамилия Сакскобурготски, за да има кой да управлява страната…защото силно се съмнявам, че и всички скачащи тук нямат поне шести братовчед, който е бил член на БКП/ДС и т.н.

На моменти ме е яд, че Ванечка не стана кмет на София…да гледам сеира на всички, които днес демонстрират равнодушност пред това, което можеше да се случи. Но не се случи, защото други хора направиха компромис.

С Григорова нямаше да е по-зле от Фандъкова. тя няма достатъчно общински съветници да направи нищо, щеше да се принуди да се съюзи или с ПП или с Герб.  Щеше да е не-по-зле от Мая Манолова, но ДБ преди 4 години подкрепи Манолова. Не съжалявам, че не стана, но не се радвам кой бе опопента ѝ. Точно затова не гласувах, за мен не е нормално да избираме между огромното зло и изключително огромнотот зло. Последният компромис който направих бе като гласувах за Радев, срещу ЦЦ. Тогава той се престори на натовец и проамериканец. И какво се оказа?

Саксобуготски за мой срам се оказа една къртица на ДС.

# 161

Какво точно би могло да се случи с Ваня Григорова и този общински съвет, освен в най-лошия случай взаимно да си блокират работата, според възможностите си?

# 162

Не може да си комунистически потомък и да си роден пред 1989 и да не искаме лустрация.  Светът ще започне наново едва за онези родени след 1989 и то ако са нямали як гръб

Ми лустрирай ме и мен тогава. И половината пишещи тук...
Мисля, че с това изказване с оля тотално.

# 163

Какво точно би могло да се случи с Ваня Григорова и този общински съвет, освен в най-лошия случай взаимно да си блокират работата, според възможностите си?

За мен 4 години нищоправене поради невъзможност на кмета да работи със СОС не е малко, особено след 16 години свободно творчество на ББ и Фандъкова. Но в случая - всеки сам си преценя.

Ако пък беше намерила подкрепа за откровените си глупости, съвсем нямаше да съвпадне с вижданията ми за развитието на града, особено що се касае до образование, здравеопазване, градоустройство и т.н.

# 164
...

Ако пък беше намерила подкрепа за откровените си глупости, съвсем нямаше да съвпадне с вижданията ми за развитието на града, особено що се касае до образование, здравеопазване, градоустройство и т.н.

Това е по-скоро в сферата на фантазиите. Нищоправене е по-вероятното,  но пък може би и по-малко финансови завери.

Общи условия

Активация на акаунт