Политиката в България - Тема 5

• 557 488
  • 18 099
  •   1
Отговори
# 16 920
Няма особена връзка с темата, но ми се иска да чета такива новини за България. Включително последния абзац, от който имаме немалка нужда.

https://bntnews.bg/news/v-garciya-svalyat-cenite-na-velikdenski- … -1275506news.html

# 16 921
Тази стрина даже не ми се коментира.Изобщо не ми е в политическото полезрение.Като олио и вода сме с нея.

# 16 922
Не ви се коментира, ама Борисов залага на нея, ако съдя от днешното му изказване.

# 16 923
Имал бил разрешително. При това не за притежаване ( и съхранение у дома), а за носене. Просто не виждам за какво са го арестували - не е стрелял, имало е ситуация, изваждането на пистолета успокои нещата, прибра го почти веднага, не го е размахвал и заплашвал...
Изгледах някаква част от записа/не знам дали е всичко/ и мен ме притесняват по-скоро хулиганските действия на тримата участници, преди да се стигне до момента с оръжието. Да, изваждането на пистолета само по себе си беше правилно решение. Погрешни стъпки обаче водят към него. Не мисля, че тази случка трябва да се употребява по политически подбуди - утре на мястото на Стоянов може да е всеки един от нас. Един приятел винаги така ми казва - ако извадиш оръжие, трябва да си готов да осъзнаеш, че някой може да се лиши от живот. Полицаите да оставят на мира участниците в този конфликт и да ги проводят да си запалят по една свещ - наближава най-светлия християнски празник - да благодарят на Господ, че всичко се е разминало по живо, по здраво.

# 16 924
Какво е казал?Даже ви пропускам коментарите за нея,с МаяМа ли са последно?

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 14:54 от Морана

# 16 925
Делян Пеевски: След изборите Кирил Петков ще драска и скимти, за да влезе в кучкарника на Борисов.
Кирил Петков: Аз не вярвам, че той би посмял да ми каже тези неща, ако бяхме само двамата и бодигардовете му бяха отвън.
...
Joy

# 16 926
Борисов казал, че евентуален трети играч в кабинет с него и ДПС би била Григорова???
Простащината на Делян Пеевски има ли смисъл да я коментираме? Между него и ТЙ не мога да определя кой по-голям простак.

# 16 927
Делян Пеевски: След изборите Кирил Петков ще драска и скимти, за да влезе в кучкарника на Борисов.
Кирил Петков: Аз не вярвам, че той би посмял да ми каже тези неща, ако бяхме само двамата и бодигардовете му бяха отвън.
...
Joy
Жалко, че КП не притежава подобен цветущ речник, щеше да е много забавно, как се "стрелят" с думи. Joy

# 16 928
Заявката на Ваня Григорова да влезе в политиката може да направи следващия парламент по-различен, съдейки от предизборната ѝ кампания за кмет на София. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

# 16 929
...
Joy

Това сериозно ли е 😂😂😂😂😂

Тоя Кирил гоУема нинджа ще се окаже 😂

# 16 930
Ако е вярна че е тряскал бутилки, може и да е нинджа. То и Джеки Чан метър и шестдесет и пет (говоря фигуративно) обаче хвърля на земята много по-големи мъже от него

# 16 931
Аха,разбрах за Григорова.
Нали КП е каратист и на Йоловски му е избил обрив по ръцете от притеснение,така че не подценявайте КП.
; -)

# 16 932
То остана и по това кой по голяма нинджа и простак да ги избираме.

# 16 933
Извинете, но езикът на ДП е супер просташки... Даже не ми е смешно. Нивото му е на журналист от собствените му медии.

# 16 934
  • София
И Кирил днес се е развихрил 😂 мазни гърбове, дебели вратове, джуджета. Говоренето на ДП дори не е за коментар, простотия на квадрат. Явно петъчно всички са решили да се повеселят.
И като си представя, че има цял месец до изборите, тепърва ще се развихрят.

Общи условия

Активация на акаунт