💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 349
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 105
Пуснах и аз Чакалкаста, ама май ми идва прекалено.
Някой ще ми припомни ли Румен и Денислава защо не харесваха Васил?
Официално, защото ги карал да правят заслон докато са капнали от умора и глад. Неофициално - Мудев беше по-слаб от него, а той по-силни играчи, при това обрани като поведение, не търпи. Денислава се поозърна,  бързо усети, че не може да манипулира Васил и веднага се прикачи към Мудев.

Аз пък се учудих, че Мария Оряшкова е зодия Стрелец, защото знам колко са дейни хората от зодията, винаги са в центъра на събитията, борбени, големи организатори и движеща сила като цяло, с усет за много неща. Нищо от описаното не виждам при нея.
Освен всичко, не се славят с нейното търпение и стоицизъм, но...винаги има изключения.😉

# 106
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Почти никога не гласувам за анкетите,но тъй като си имам категоричен любимец този сезон - давам глас за МОМЧИЛ.
Страхотно момче и играч. Ако има Олл старс,той задължително трябва да е там.

Сутрин вървя/бягам и слушам подкастите.
Днес беше ред на Туджаров и Неделчо, с Алекса гост.
Алекса е подобрил с българския феноменално и за сезон 5 каза много точни неща. Има добър поглед над играта.

# 107
Гледах Алекса как нахейти Момчил при Неделчо и Туджаров.
Има ли шанс Момчи да е спечелил игрите?

# 108
Гледах Алекса как нахейти Момчил при Неделчо и Туджаров.
Има ли шанс Момчи да е спечелил игрите?

Едва ли. Би се мазнил ако Момчил беше спечелил, не е никак глупав Слипчо.

# 109
  • София
За Васил беше първо, защото ги караше да правят неща, след това се нацупи. Те си знаят кой как се е представил на кастингите и определено Васил трябваше да е на мястото на Румен. От друга страна обаче Васил носи един негативизъм, все стоеше начумерен, дори и при Старейшините. Не си говореше с другите, само с Момчил и дотам.

Момчил също го има това у него, страненето, въпрос на характер е това, но при него не е негативно. Той просто си се чувства добре и да си помълчи. Аз лично не го намирам за нещо странно, хората са различни. Не виждам и нищо прикрито. Да, Румен го обвини, че е популист, все едно той не беше такъв. При Момчил и не мисля, че е поза, той няма как да е злодей, защото не му се отдава да върти хората.

# 110
Аз също не си падах по Васил. Твърде темерутест, твърде мрачен, твърде брадясал дори Grinning

Даже забравих, че беше в Игрите.

# 111
Аз продължавам да съм си за жените и фаворитката ми Дени, след нея веднага ми е Виктория. И двете са много силни, но Вики не може да играе социалната игра и това няма нищо общо с късното и влизане.
В този си формат това предаване няма как да бъде спечелено от жена, просто физическите битки не го позволяват - мъжете са по силни от жените и не бива да се съревновават наравно с тях. В битката на половете най-великата в женския тенис Серена Уилямс бе погромена от мъж с ранкинг№ 203 с резултата 6:1.
В този смисъл това предаване е безсмислено, трябва, като в колумбийския вариант да има мъж победител и жена победител.
Аз харесвам идеята на Вили и Дени да вкарат колкото се може повече жени на финала за да има някакъв минимален шанс жена да спечели, макар и да е невъзможно. Досега стратегията им е идеална - разделени в двете племена и в коалиции пазещи жените. Но дори и в обединеното племе да влязат Вили, Теди, Дени, Вики и Оряшкова те не биха имали шансове срещу някой от оставащите мъже Рълев, Момчил, Мишо, Марто или Крум.

# 112
Дам Вили толкова пазеше Мудева и Цвети,  че чак си заминаха Trollface

# 113
Дам Вили толкова пазеше Мудева и Цвети,  че чак си заминаха Trollface

Мудева я пазеше, но тогава обърка стратегията и изпадна в слаба позиция, Цвети беше от другата коалиция, тя и предложи да мине към нея, Цвети остана лоялна на Крум и Вили я изгони.

# 114
И на вас ли се случва от няколко дни да се лайкват мнения в темите от миналата година. Чета, чета и докато загрея минава време... Реших, че ще продължа да гледам ИВ като традиционен ТВ сериал, по възможност без емоции. Хубава вечер!

# 115
За Васил, един от първите му синхрони беше, че той приема останалите за конкуренция (което си беше правилно, те не бяха племе).   Поради този факт, каза той, не иска и няма да се сближава с тях. Което и направи, даже май се изолира и спеше отделно. Т.е. съвсем нормално е да не го харесват като не могат да го чувстват близък.

# 116
Леле, леле почти пълно единодушие кой да е шампион този сезон?! Simple Smile
Не обичам да пея в общия хор, но заради Момчи по изключение ще се "жертвам" Innocent

Страхотна тема, Дяволо! Simple Smile Много ме изкефи, че за корица си избрал звездния миг на Радо в игрите, когато  сам на буксир теглеше към брега лодката с всички Гладиатори в нея! Nerd

п.п. И на мен ми се случи. Реших, че някой чете стари теми от миналия сезон и лайква мнения, които му допадат. Всъщност най-вероятно е точно това. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 17:27 от sineva 1

# 117
Е, то си е телевизионен сериал, с добри и лоши герои...

# 118
  • София
И на мен ми излизат харесани мнения от миналата година, първия път беше леко странно. Grinning

Момчил има смазваща преднина, доколкото помня, в първи сезон Юлиян така водеше класацията.

# 119
  • Sofia
Благодаря за темата. Включвам се.
Гласувах за Дунев.
Heart Eyes
Tada
Hands Muscle
Trophy

Шегувам се естествено! Представяте ли си... Joy

Моят победител е Лъвчето!

Съботният участник ми е мега противен. Нарочно не гледах и не четох темата. Сега мернах в коментари мнението му за Момчил... Ммм да, нищо изненадващо. Най-великият ми кеф ще е, когато Момчил го размаже в ол-старса  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт