💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 291
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 120
Сега си обясних погледа и думите на Алекса, когато Момчил заложи на него на кастинг битката - направо му се подигра, накрая нищо не му пожела..., щял да загуби нарочно, за да загуби облога - евентуално!
Той е бил запознат от Мудеви, че такъв "Герой не може да съществува".

Пълен келеш, с такова поведение не ме учудва развоя на онази случка в Сърбия с федерацията по борба ли беше, дето се жалваше, че не го били оценили.

# 121
Благодаря за темата, Дяволе!

Не гласувам, но бих искала финал с Мастагарков, Рълев и Момчил, който от тримата да победи ще е добре, за мен.

Много различна игра от тримата, различни характери и с различна стратегия стигнаха до тук и дано до топ 3. Но нямам лудо фенство към нито един от тях, остарях. Да са здрави момчетата и всички участници.

# 122
Михаил прояви ли се с нещо в този сезон, освен с гадния шопски диалект и факта, че е брат на Радо.. щото гледам, че някои дори го искат за победител?!

# 123
Тая седмица ,ако капитанската е пак елиминационна Thinking Мишо си заминава.

# 124
Михаил прояви ли се с нещо в този сезон, освен с гадния шопски диалект и факта, че е брат на Радо.. щото гледам, че някои дори го искат за победител?!
Не е шопски и никой не е длъжен да пее в общия хор Blush Едва ли 20 часа е стоял неподвижно и се е активирал само за битките, това защо ни се показва малко от него ще знаем, когато видим докъде и как стигне. Не е сериал с изцяло добри и изцяло лоши герои.

# 125
Тая седмица ,ако капитанската е пак елиминационна Thinking Мишо си заминава.
Ай сакън Grin

# 126
  • София
Не бих казала, че Алекса е "нахейтил" Момчил, хората са просто много чувствителни не толкова на тема Момчил, защото човекът е бил критикуван и преди, колкото на тема Алекса. Само един кадър на Алекса е способен да предизвика стотици негативни коментари във Фейсбук страницата на формата. Събота беше страшно.

Аз не чух на кастинг битката Алекса да казва, че ще загуби нарочно, за да загуби Момчил облога. Това ми звучи като проекция...

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 19:59 от La Vikinga

# 127
Скрит текст:
Аз харесвам Момчи и Рълев, гласувах за Рълев, защото знаех, че Момчи ще има достатъчно гласове, а и да го подкрепя след хейта, който му се излива последните седмици Grinning Stuck Out Tongue
Най-неприятният за мен участник ever се появи отново в събота Neutral Face Естествено победи отново по други неведоми пътища... дано не участва в All Stars, да заминат с наглата му жена за Азербайджан и нивга да не ги гледам отново Hug Амин Innocent

Толкова много хейт по личности заради едно риалити шоу. Елица е дала много за България, много повече от това глупаво шоу, тук взе яко да се прекалява, женска злоба в действие.
Ти ли си най-умереният коментатор? Grinning Може ли сама да си преценявам кое ми се гледа и кое не или вече не може? Blush
За Дунев може ли да се коментира или там са други правилата?

# 128

Най-великият ми кеф ще е, когато Момчил го размаже в ол-старса  Stuck Out Tongue Winking Eye

Нали няма да участва сръбския  ръб. Той много добре си знае възможностите, как "спечели ' миналата година и как ще стане за абсолютно посмешище. Причини да не участва и той милион ще намери.

# 129
  • София
Не бих казала, че Алекса е "нахейтил" Момчил, хората са просто много чувствителни на не толкова на тема Момчил, защото човекът е бил критикуван и преди, колкото на тема Алекса. Само един кадър на Алекса е способен да предизвика стотици негативни коментари във Фейсбук страницата на формата. Събота беше страшно.

Аз не чух на кастинг битката Алекса да казва, че ще загуби нарочно, за да загуби Момчил облога. Това ми звучи като проекция...

На битката само го гледаше лошо, не че и Момчил му се кефеше Wink
Всичкия бълвоч се изля при Неделчо, пусни си и чуй тая "проекция".

# 130
Гласувах за аааа..... Момчи естествено Simple Smile но и Рълев да е, няма да ми е негативно отношението,  ще призная, че е заслужил. И в този ред на мисли бих се примирила и Мастагарков,  и Крум да е- когото не харесвам хич, но няма как да не призная, че влага старание човекът. Въобще този сезон вади много биполярност в мен Simple Smile
Алекса като се замисля- искам го в ол старс, за да го приземят малко Simple Smile много яд имам насъбран към него, не малък процент заради това кого точно ощетиха,  за да го короноват (Фифо и Жорката). Каквото ще да казва за Момчил, и хиляда години да бяга- няма да го стигне Simple Smile

# 131
Може ли накратко и максимално обективно какво е направил Алекса?

# 132
  • София
Алексата много добре го осъзнава това, както и Мудев, от там извира цялата тая злоба.
Алеко е постигнал тавана си, смотолеви там нещо, че бил инструктор в някакъв фитнес, хаха. Подозирам, че и там няма да пожъне успех, та ще отвори една сръбска скара и ще си падне на мястото Simple Smile

# 133
  • Sofia

Най-великият ми кеф ще е, когато Момчил го размаже в ол-старса  Stuck Out Tongue Winking Eye

Нали няма да участва сръбския  ръб. Той много добре си знае възможностите, как "спечели ' миналата година и как ще стане за абсолютно посмешище. Причини да не участва и той милион ще намери.

Ааа нямам идея дали ще участват. Споделих една от по-приличните ми фантазии, с участието на Момчил. Щото имам и неприлични Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • Sunshine state
За Момчил гласувах, той е най-заслужилият за мен този сезон.
Не съм голям фен на Рълев аз. Някак безразличен ми е. 🤷🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт